Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Практикум для батьків “Формування вимови звуків С, З, Ш, Ж у дошкільників у родинному колі”
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Презентація до уроку "Технологія приготування закритих бутербродів"

pptx
03.05.2023
0 0
5 Клас, 6 Клас

67

0

1

придбати матеріал
Ціна:

25 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Презентація до уроку "Технологія приготування закритих бутербродів"

Для закритих бутербродів використовують звичайний пшеничний хліб (батони) без скоринки. Загальна маса хліба для бутербродів — 50 г.

Сандвічі готують із смаженою телятиною, свининою, яловичиною, сьомгою, осетриною, ікрою та іншими продуктами.

Для багатошарових бутербродів використовують пасти з різних про­дуктів, які дають змогу приготувати різні за смаком і зовнішнім вигля­дом закуски. Для приготування паст використовують залишки м'ясних або рибних страв, консервів, сиру, шинки, ковбаси, оселедця, яєць і зелену цибулю. Зазначені продукти подрібнюють на м'ясорубці з паш­тетною решіткою, додають вершкове масло, гірчицю, сіль, перець (за смаком), масу ретельно розтирають і збивають. Замість гірчиці можна використовувати соус майонез або тертий хрін.

Сандвічі можуть бути дво-, тришаровими, з одним продуктом або декількома видами продуктів. В останньому випадку продукти доби­рають так, щоб вони поєднувались між собою за смаком.

Вміст матеріалу: показано 5 з 19 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

25 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Презентація до уроку "Технологія приготування відкритих бутербродів"

pptx
Презентація до уроку "Технологія приготування відкритих бутербродів"

94

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5 клас

25 грн

Презентація до уроку "Технологія приготування закусочних бутербродів"

pptx
Презентація до уроку  "Технологія приготування закусочних бутербродів"

130

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Презентація до уроку "Види бутербродів"

pptx
Презентація  до уроку  "Види бутербродів"

92

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

20 грн

Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

pptx
Презентація до уроку "Технологія приготування страв. Смажені яйця"

231

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування закритих бутербродів

pptm
Технологія приготування закритих бутербродів

648

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
5 клас

58 грн

Схожі матеріали

План роботи з трудового навчання на 2 семестр

docx
План роботи з трудового навчання на 2 семестр

4726

Аватар профіля Мороз Людмила Володимирівна
Трудове навчання

Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

doc
Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

5517

Аватар профіля Чішко Наталя Олексіївна
Трудове навчання
4 клас

Планування "Трудове навчання 2 клас"

docx
Планування "Трудове навчання 2 клас"

1741

Аватар профіля Бездітна Таїса Григорівна
Трудове навчання
2 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

pptx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

2188

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

docx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

1120

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас