Матеріал:

Презентація на тему "ІННОВАЦІЇ ПІД НАЗВОЮ БІБЛІОТЕКА 2.0 "

ppt
09.08.2019
5 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:
Бібліотека постає як відкритий дослідницький інститут, в якому бібліотекарі спільно з читачами покращують сервіси бібліотеки, займаються інформаційним наповненням, створюють нову наукову інформацію тощо.
Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (18)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Шаблон презентації з інформатики на тему "Інновації"

pptx
Шаблон презентації з інформатики на тему "Інновації"

339

Аватар профіля Мартинюк Богдан Олександрович
Інформатика
3—12 клас, I—VI курси та дорослі

19 грн

Назви книжкових виставок для бібліотеки

docx
Назви книжкових виставок для бібліотеки

22

Аватар профіля Карпіченк-Третяк Ольга Георгіївна
Бібліотечна справа
дорослі

30 грн

Презентація на тему: Краєзнавча діяльність бібліотек.

pptx
Презентація на тему: Краєзнавча діяльність бібліотек.

269

Аватар профіля Скаженюк Аліна Миколаївна
Різне
дорослі

19 грн

Презентація на тему: "Такі різні бібліотеки"

zip
Презентація на тему: "Такі різні бібліотеки"

308

Аватар профіля Онацька Юлія Миколаївна
Літературне читання
3 клас

33 грн

Презентація на тему: "Видатки бюджету на науку та інновації"

pptx
Презентація на тему: "Видатки бюджету на науку та інновації"

259

Аватар профіля Івашкова Анастасія Олександрівна
Економіка
8—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

75 грн

Схожі матеріали

«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

docx
«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

14591

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

doc
Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

8069

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Сценка " Як Стецько до першокласників завітав" для учнів початкової школи на свято Букваря або на прощання з початковою школою

docx
Сценка " Як Стецько  до першокласників завітав" для учнів початкової школи на  свято Букваря або на прощання з початковою школою

9893

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1 клас та 4 клас

Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

docx
Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

4704

Аватар профіля Лісневська Олена Степанівна
Різне
3—4 клас

Чия матуся краща? Вірш-п’єса для учнів початкової школи

docx
Чия матуся краща? Вірш-п’єса для учнів початкової школи

1201

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1—4 клас