і отримати безкоштовне
свідоцтво про публікацію
Взяти участь
Поспішайте взяти участь у вебінарі Арт-терапія в педагогічній практиці. Емоційний розвиток особистості засобами арт-терапії
До початку вебінару залишилось:
3
Дня
3
Години
16
Хвилин
30
Секунд
Предмети »

Посадова інструкція кухаря шкільного табору

Перегляд
матеріалу
Отримати код

ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №294 ДЕСНЯНСЬКОГО РАЙОНУ

М. КИЄВА

ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ № ____

кухаря дитячого оздоровчого закладу

м. КИЇВ

Школа І-ІІІ ступенів №294 Деснянського району м. Києва

Погоджено Затверджено

Голова ПК Наказом начальника табору

__________ М.Кітаєва від ___________ року № ___

ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ № ____

кухаря дитячого оздоровчого закладу

І. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Кухар дитячого пришкільного табору призначається на посаду директором школи.

1.2. Кваліфікаційні вимоги: 3-й кваліфікаційний розряд, спеціальна підготовка в обсязі індивідуально - бригадного навчання, стаж практичної роботи на виробництві не менше п'яти років.

1.3. Є матеріально відповідальною особою.

1.4. Структурно підлеглий начальнику закладу.

1.6. У своїй діяльності керується Положенням про дитячий оздоровчий заклад (Статутом), затвердженим постановою профспілкового комітету, законами, нормативними актами державних органів, що регламентують діяльність дитячих оздоровчих закладів, санітарно-гігієнічними правилами і нормами, положеннями технологічних документів з профілю роботи, дійсною інструкцією.

II. ОБОВ'ЯЗКИ

Кухар зобов'язаний:

  • до заїзду в дитячий оздоровчий заклад пройти обов'язковий медичний огляд на право роботи в ньому, належним чином оформити особову санітарну книжку і здати її лікарю дитячого оздоровчого закладу;

  • пройти обов'язковий інструктаж в обсязі, необхідному для здійснення своїх функціональних обов'язків;

  • дотримуватися вимог Положення (Статуту) закладу;

  • ознайомитися з дійсною інструкцією і строго дотримуватися її;

  • дотримуватися точності виробничого процесу і технології приготування страв, їх оформлення і подачі;

  • забезпечувати повноту вкладення продуктів у каструлю і ваговий вихід порцій відповідно до меню - розкладки;

  • дотримуватися санітарних правил утримання виробничих приміщень і свого робочого місця;

  • дотримувати санітарно-гігієнічних правил технологічного процесу приготування їжі;

  • нести матеріальну відповідальність за витрату продуктів харчування, посуду, тари, енергоресурсів і технологічного устаткування, води;

  • забезпечувати організацію роздачі страв і їх ваговий контроль;

  • забезпечувати охорону матеріальних цінностей їдальні: кухонного і столового посуду, технологічного устаткування, меблів, м'якого інвентарю, спецодягу;

  • уживати заходів для забезпечення безпеки життя і здоров'я дітей та підлітків, що знаходяться в дитячому оздоровчому закладі;

  • вчасно проходити медичний огляд, мати допуск до роботи в дитячому закладі;

  • дотримуватися Правил внутрішнього розпорядку, правил і норм охорони праці, безпеки, виробничої санітарії, пожежної безпеки, санітарно-гігієнічних правил та норм.

III. ПРАВА

Кухар мас право:

  • подавати пропозиції з удосконалення системи роботи закладу;

  • зверталися до керівництва закладу, профспілкового комітету з питаннями про захист своїх професійних інтересів, інтересів дітей і закладу в цілому;

  • знайомитися з проектами, рішеннями відповідних органів і організацій з питань діяльності дитячих оздоровчих закладів, віднесених до його компетенції, вносити до них відповідні пропозиції.

IV. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Кухар несе адміністративну, дисциплінарну, матеріальну, кримінальну відповідальність у рамках чинного законодавства за:

  • недбале ставлення до виконання своїх посадових обов'язків;

  • зрив виробничого процесу при встановленні безпосередньої провини

  • недостатню повноту, якість і своєчасність у досягненні результати діяльності харчоблоку дитячого оздоровчого закладу;

  • відсутність умов для забезпечення безпеки дітей і підлітків;

  • порушення вимог Правил внутрішнього розпорядку;

  • недотримання норм з охорони праці й правил безпеки, технології приготування, оформлення і видачі готових страв;

  • порушення санітарно - гігієнічних правил і норм, правил пожежної безпеки, виробничої санітарії;

  • недотримання трудової дисципліни;

  • неправильне ведення документації;

  • охорону довірених матеріальних цінностей.

Начальник табору Н.Ворончук

 Посадову інструкцію отримав

з її змістом ознайомлений

__________20 ___ р. ____________ _______________________________

__________20 ___ р. ____________ _______________________________

__________20 ___ р. ____________ _______________________________

__________20 ___ р. ____________ _______________________________

__________20 ___ р. ____________ _______________________________

__________20 ___ р. ____________ _______________________________

__________20 ___ р. ____________ _______________________________

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу

Курс:«Воркшоп як інноваційна освітня технологія»
Швень Ярослава Леонідівна
36 години
1400 грн
590 грн

Бажаєте дізнаватись більше цікавого?


Долучайтесь до спільноти

«Методичний
тиждень 2.0»
Головний приз 500грн
Взяти участь