Матеріал:

Пам'ятка "Формувальне вербальне оцінювання"

pdf
19.03.2024
1 0
1 Клас, 2 Клас, 3 Клас, 4 Клас

223

0

6

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Вербальну і рівневу оцінку можна виражати як усно, так і письмово. Формувальне оцінювання допомагає вчителю знайти необхідні доречні слова та коментарі до різних видів робіт: самостійної, парної, групової, проєктної діяльності учнів.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Формувальне оцінювання, вербальне оцінювання з англійської мови

zip
Формувальне оцінювання, вербальне оцінювання з англійської мови

916

Аватар профіля Блажко Вікторія Юріївна
Англійська мова
3—6 років та 1—6 клас

30 грн

25 грн

Формувальне (вербальне оцінювання) з песиком Патроном для учнів 1- 4 класів.

zip
Формувальне (вербальне оцінювання) з песиком Патроном для учнів 1- 4 класів.

1173

Аватар профіля Малько Аня Юріївна
НУШ
3—6 років, 1—4 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

49 грн

Мотивуючі стікери-оцінки для вербального і формувального оцінювання, рефлексії. Велика добірка

zip
Мотивуючі стікери-оцінки  для вербального і формувального оцінювання, рефлексії. Велика добірка

1320

Аватар профіля Габелко Наталія Володимирівна
Початкова освіта
1—5 клас

33 грн

Формувальне оцінювання

zip
Формувальне оцінювання

196

Аватар профіля Безлепкіна Марина Олександрівна
Початкова освіта
2—4 клас

25 грн

Формувальне оцінювання

pptx
Формувальне оцінювання

45

Аватар профіля Ревук Катерина Олеговна
Педагогіка
I—VI курси, дорослі та змішані

45 грн

Схожі матеріали

«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

docx
«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

14650

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

doc
Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

8159

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Сценка " Як Стецько до першокласників завітав" для учнів початкової школи на свято Букваря або на прощання з початковою школою

docx
Сценка " Як Стецько  до першокласників завітав" для учнів початкової школи на  свято Букваря або на прощання з початковою школою

9991

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1 клас та 4 клас

Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

docx
Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

4742

Аватар профіля Лісневська Олена Степанівна
Різне
3—4 клас

Чия матуся краща? Вірш-п’єса для учнів початкової школи

docx
Чия матуся краща? Вірш-п’єса для учнів початкової школи

1245

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1—4 клас