Бібліотека методичних матеріалів
50 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
50 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Методична розробка з виробничого навчання по професії “Кондитер” урок - конкурс “Кращий кондитер” на тему: “Технологія приготування пісочних тістечок “Корзинка з білково-заварним кремом”
Методична розробка уроку з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Тема уроку: «Технологія приготування холодних закусок з сиру та яєць»
План роботи з трудового навчання на 2 семестр
4934
Трудове навчання.Календарне планування 4 клас
5640
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ
2290
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ
1212