Матеріал:

Методична розробка урок-конкурс «Спритний кухар»

doc
12.02.2020
2 0
Дорослі

64

0

0

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:
Мета конкурсу: активізація розумової та професійної діяльності учнів при застосуванні інформаційних технологій на позаурочних заходах; створення конкурсних завдань таким чином, щоб учні намагалися вирішувати їх самостійно, що сприяє максимальній активності учнів при проведенні заходу.
Вміст матеріалу: показано 3 з 5 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Збірник методичних розробок бінарних уроків з професії “Кухар”, “Кондитер”, “Пекар”

doc
Збірник  методичних розробок бінарних уроків з професії “Кухар”, “Кондитер”, “Пекар”

89

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта
11—12 клас

50 грн

Методична розробка з виробничого навчання по професії “Кондитер” урок - конкурс “Кращий кондитер” на тему: “Технологія приготування пісочних тістечок “Корзинка з білково-заварним кремом”

doc
Методична розробка з виробничого навчання по професії “Кондитер” урок - конкурс “Кращий кондитер” на тему:  “Технологія приготування пісочних тістечок  “Корзинка з білково-заварним кремом”

72

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Трудове навчання
дорослі

50 грн

Методична розробка Урок-гра «Хвала рукам, що пахнуть хлібом»

docx
Методична розробка Урок-гра «Хвала рукам, що пахнуть хлібом»

54

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта
змішані

50 грн

Методична розробка уроку з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Тема уроку: «Технологія приготування холодних закусок з сиру та яєць»

docx
Методична розробка уроку     з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»   Тема уроку: «Технологія приготування холодних закусок  з сиру та яєць»

3305

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Трудове навчання
дорослі

50 грн

Інформаційна година «Цікавий світ професії «Кухаря, кондитера, пекаря»

pptx
Інформаційна година  «Цікавий світ професії  «Кухаря, кондитера, пекаря»

84

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта
змішані

50 грн

Схожі матеріали

План роботи з трудового навчання на 2 семестр

docx
План роботи з трудового навчання на 2 семестр

4934

Аватар профіля Мороз Людмила Володимирівна
Трудове навчання

Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

doc
Трудове навчання.Календарне планування 4 клас

5640

Аватар профіля Чішко Наталя Олексіївна
Трудове навчання
4 клас

Планування "Трудове навчання 2 клас"

docx
Планування "Трудове навчання 2 клас"

1858

Аватар профіля Бездітна Таїса Григорівна
Трудове навчання
2 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

pptx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

2290

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас

КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

docx
КОМБІНУВАННЯ ПРИРОДНИХ І ПЛАСТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ  ГОРІХОВІ ФАНТАЗІЇ

1212

Аватар профіля Мачуліна Ніна Михайлівна
Трудове навчання
3 клас