Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Матеріал:

Ментальна карта з теми "Прикметник"

docx
11.02.2024
4 Клас

14

0

0

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Ментальна таблиця для закріплення вивченого про прикметник у четвертому класі.Допоможе систематизувати знання учнів про зміну прикметників за родами,числами і відмінками,зв'язок прикметника з іменником,його роль в реченні.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Ментальна карта на тему "Травми голови"

png
Ментальна карта на тему "Травми голови"

36

Аватар профіля Павлюк Тетяна Анатоліївна
Різне
10 клас

20 грн

Ментальна карта до теми "Гриби"

png
Ментальна карта до теми "Гриби"

779

Аватар профіля Яцук Наталія Олександрівна
Біологія
6 клас

23 грн

Ментальна карта до теми "Бактерії"

png
Ментальна карта до теми "Бактерії"

3913

Аватар профіля Яцук Наталія Олександрівна
Біологія
6 клас

23 грн

Ментальні карти до теми "Еволюційна теорія"

zip
Ментальні карти до теми "Еволюційна теорія"

951

Аватар профіля Яцук Наталія Олександрівна
Біологія
9 клас

23 грн

Ментальна карта на тему "Склад крові"

pdf
Ментальна карта на тему "Склад крові"

485

Аватар профіля Філоненко Оксана Володимирівна
Біологія

30 грн

Схожі матеріали

Сценарій родинного свята до Дня сім'ї для 5-6 класів

docx
Сценарій родинного свята до Дня сім'ї для 5-6 класів

1890

Аватар профіля Кир'ян Лєна Леонідівна
Різне
5—6 клас

«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

docx
«Технологія приготування заправних супів: солянка збірна м’ясна, солянка домашня»

11833

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

doc
Технологія приготування супу горохового, супу з фрикадельками. Способи подавання. Вимоги до якості.

5808

Аватар профіля Саута Раїса Миколаївна
Різне

Сценка " Як Стецько до першокласників завітав" для учнів початкової школи на свято Букваря або на прощання з початковою школою

docx
Сценка " Як Стецько  до першокласників завітав" для учнів початкової школи на  свято Букваря або на прощання з початковою школою

7188

Аватар профіля Жук Валентина Володимирівна
Різне
1 клас та 4 клас

Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

docx
Сценарій свята «Весняний хоровод квітів»

3357

Аватар профіля Лісневська Олена Степанівна
Різне
3—4 клас