Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
Конструктор уроків
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Оздоблювальні напівфабрикати призначені для художнього декорування тортів і тістечок, надання виробам аромату, смаку, характерного тільки дляданого виду борошняних кондит
№2:
Завантаження файлу
Рефлексія від 27 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Інструктаж з БЖД. Види оздоблення відповідно до технологій. Оздоблення виробу аплікацією. Прикріплення аплікації вивченими початковими швами. Інструктаж з БЖД.
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення