Сьогодні о 16:00
Марафон. День 5:
«
Об'єднані сервіси Всеосвіти для ефективного керування часом
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Види н/ф для оздоблення ,їххарактеристика та призначення.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів

Оздоблювальні напівфабрикати призначені для художнього декорування тортів і тістечок, надання виробам аромату, смаку, характерного тільки дляданого виду борошняних кондит

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 27 учнів

Сподобався:

26 1

Зрозумілий:

26 1

Потрібні роз'яснення:

25 2
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Виготовлення виробу. Види оздоблення сувенірів. Сучасні техніки оздоблення. Інструктаж з Т.Б.

Виготовлення виробу. Види оздоблення сувенірів. Сучасні техніки оздоблення. Інструктаж з Т.Б.

605

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Технології
11 клас

50 грн

Інструктаж з БЖД. Види оздоблення відповідно до технологій. Оздоблення виробу аплікацією. Прикріплення аплікації вивченими початковими швами. Інструктаж з БЖД.

 Інструктаж  з БЖД. Види оздоблення відповідно до технологій. Оздоблення виробу аплікацією. Прикріплення аплікації вивченими початковими швами. Інструктаж з БЖД.

176

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
5 клас

50 грн

Технологія оздоблення виробу. Інструктаж з БЖД.

Технологія оздоблення виробу. Інструктаж з БЖД.

205

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
9 клас

50 грн

Табличні процесори, їхнє призначення

Табличні процесори, їхнє призначення

104

Аватар профіля Степанюк Сергій Степанович
Інформатика
6 клас

83 грн

41 грн

Виготовлення та оздоблення виробу "Круп'яничка". Захист проєкту.

Виготовлення та оздоблення виробу "Круп'яничка". Захист проєкту.

152

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
5 клас

83 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

479

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

364

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

106

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі