Урок:

Технологія приотування напівфабрикатів з котлетної маси: котлети,биточки,.Вихід напівфабрикатів ,вимоги до якості.

16.11.2021
1 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Завдання №1:

Теоретичний блок

Технологія приготування н/ф з котлетної маси:котлети, биточки. Вимоги до якості.

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Завдання №2 Завантаження файлу

Рефлексія від 22 учнів

Сподобався:

22 0

Зрозумілий:

22 0

Потрібні роз'яснення:

21 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

232

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

25 грн

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

212

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

25 грн

Технологія обробки фанери

Технологія обробки фанери

110

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Технології
5—6 клас

25 грн

Інструктаж з БЖД. Вимоги до готового виробу. Види листівок та матеріали для їх оздоблення. Технологія вишивання геометричних фігур.Вишивання візерунка листівки. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ

Інструктаж з БЖД. Вимоги до готового виробу. Види листівок та матеріали для їх оздоблення. Технологія вишивання геометричних фігур.Вишивання візерунка листівки. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ

589

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
5 клас

83 грн

Критичне сприйняття та протидія маніпуляціям мас-медіа

Критичне сприйняття та протидія маніпуляціям  мас-медіа

228

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Громадянська освіта
10 клас

66 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

75

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

55

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

520

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

151

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

395

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі