Урок:

Технологія приотування напівфабрикатів з котлетної маси: котлети,биточки,.Вихід напівфабрикатів ,вимоги до якості.

16.11.2021
1 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Технологія приготування н/ф з котлетної маси:котлети, биточки. Вимоги до якості.

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

Безымянный.png

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 22 учнів

Сподобався:

22 0

Зрозумілий:

22 0

Потрібні роз'яснення:

21 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Молярна маса

Молярна маса

166

Аватар профіля Пишна Марина Юліївна
Хімія
8 клас

50 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

337

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

Етапи створення презентації та вимоги до її оформлення

Етапи створення презентації та вимоги до її оформлення

148

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Різне
5 клас

35 грн

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

104

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

35 грн

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

381

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

25 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

131

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

105

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

1005

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

325

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

727

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі