Урок:

Способи та правила оздоблення кремом борошняних кондитерських виробів.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

Способи та правила оздоблення кремом борошняних кондитерських виробів.

0401a7cx-b0cd-282x281.pngВикористання кондитерських мішків

Кондитерські мішки з щільного полотна чи тіку — ластику, зі змінними металевими трубочками, що використовують для нане-сення оздоблень з крему на т

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 38 учнів

Сподобався:

37 1

Зрозумілий:

38 0

Потрібні роз'яснення:

37 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Славія 8 клас Кондитерські вироби

Славія 8 клас Кондитерські вироби

166

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Технології
8 клас

245 грн

Дизайнерське рішення оздоблення виробу. Створення клаузури виробу.

Дизайнерське рішення оздоблення виробу. Створення клаузури виробу.

470

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Технології
10 клас

50 грн

Технологія оздоблення виробу. Інструктаж з БЖД.

Технологія оздоблення виробу. Інструктаж з БЖД.

189

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
9 клас

50 грн

Виготовлення та оздоблення виробу "Круп'яничка". Захист проєкту.

Виготовлення та оздоблення виробу "Круп'яничка". Захист проєкту.

149

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
5 клас

83 грн

Виготовлення виробу. Види оздоблення сувенірів. Сучасні техніки оздоблення. Інструктаж з Т.Б.

Виготовлення виробу. Види оздоблення сувенірів. Сучасні техніки оздоблення. Інструктаж з Т.Б.

583

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Технології
11 клас

50 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

95

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

434

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

351

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

101

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі