Урок:

Приготування начинок. Використання, термін, реалізація. Розв’язати задачу.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Приготування начинок. Використання, термін, реалізація. Розв’язати задачу.

Вміст уроку:
Опис, який учні побачать перед початком уроку

Технологія приготування начинок. Вимоги до якості, використання

План

1. Технологія приготування начинок та їх використання

2. Вимоги до якості начинок, кулінарне використання

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Тема уроку № 12,Приготування начинок. Використання, термін, реалізація. Розв’язати задачу.

1. Технологія приготування начинок та їх використання

030196cg-2b8f-407x289.pngНачинку м'ясну з цибулею можна приготувати двома способами:

I спосіб . М'ясо нарізати шматочками масою 40—5

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

9 з 19 балів

3:

Вільне введення тексту

10 з 19 балів

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

ТМ Суть нормування та терміни

ТМ Суть   нормування  та терміни

163

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

250 грн

Розбір задач з теми "Використання функцій користувача

Розбір задач з теми "Використання функцій користувача

143

Аватар профіля Киреєва Оксана Анатоліївна
Інформатика
9 клас

50 грн

9.1. Етапи розв’язування задач із використанням комп’ютера

9.1. Етапи розв’язування задач із використанням комп’ютера

29

Аватар профіля Губчик Вероніка Григорівна
Інформатика
8 клас

50 грн

Практикум з використання інформаційних технологій. Розв’язування компетентнісних задач

Практикум з використання інформаційних технологій. Розв’язування компетентнісних задач

136

Аватар профіля Нікішина Катерина Іванівна
Інформатика
7—9 клас

100 грн

Практична робота "Розробка алгоритмів з використанням масивів як формальних параметрів та їх реалізація у вигляді програм"

Практична робота "Розробка алгоритмів з використанням масивів як формальних параметрів та їх реалізація у вигляді програм"

149

Аватар профіля Киреєва Оксана Анатоліївна
Інформатика
9 клас

50 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

139

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

136

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

719

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

457

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

173

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі