Приготування начинок. Використання, термін, реалізація. Розв’язати задачу.
Конструктор уроків
Приготування начинок. Використання, термін, реалізація. Розв’язати задачу.
Технологія приготування начинок. Вимоги до якості, використання
План
1. Технологія приготування начинок та їх використання
2. Вимоги до якості начинок, кулінарне використання
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Тема уроку № 12,Приготування начинок. Використання, термін, реалізація. Розв’язати задачу.
1. Технологія приготування начинок та їх використання
Начинку м'ясну з цибулею можна приготувати двома способами:
I спосіб . М'ясо нарізати шматочками масою 40—5
№2:
Завантаження файлу
№3:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення