Прянощі, смакові товари, ароматизатори, барвники: види, характеристика, вимоги до якості, використання. . Драглеутворюючі речовини: види, характеристика, вимоги до якості, використання |
Продукти переробки плодів і ягід.
Конструктор уроків
Прянощі, смакові товари, ароматизатори, барвники: види, характеристика, вимоги до якості, використання. . Драглеутворюючі речовини: види, характеристика, вимоги до якості, використання |
Продукти переробки плодів і ягід.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Тема уроку№ 9.Прянощі, смакові товари, ароматизатори, барвники: види, характеристика, вимоги до якості, використання. . Драглеутворюючі речовини: види, характеристика, вимоги до якості, використання |
Продукти переробки плодів і ягід.
Прянощі – це висушен
№2:
Завантаження файлу
Рефлексія від 27 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення