Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
LEGO-технології як засіб розвитку та підтримки учнів з ООП в інклюзивному середовищі
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Напівфабрикати з баранини, телятини, свинини натуральні

08.02.2022
0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Лекція 4. Напівфабрикати з баранини, телятини, свинини натуральні

План

  1. Великошматкові напівфабрикати.

  2. Порційні напівфабрикати

  3. Дрібношматкові напівфабрикати

1. Для приготування напівфабрикатів з частин туш малої худоби використовують такі самі кулінарні пр

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Урок 1 . Натуральні числа. Порівняння натуральних чисел.

Урок 1 . Натуральні числа. Порівняння натуральних чисел.

17

Аватар профіля Сизько Юлія Анатоліївна
Математика
5 клас

25 грн

Повторення. Подільність натуральних чисел

Повторення. Подільність натуральних чисел

497

Аватар профіля Яковенко Тетяна Валентинівна
Алгебра
7 клас

20 грн

Контрольна робота з теми "Подільність натуральних чисел"

Контрольна робота з теми "Подільність натуральних чисел"

217

Аватар профіля Рущак Галина Романівна
Математика
6 клас

20 грн

Урок 2. Арифметичні дії з натуральними числами.

Урок 2. Арифметичні дії з натуральними числами.

8

Аватар профіля Сизько Юлія Анатоліївна
Математика
5 клас

33 грн

5 кл. НУШ. Урок 79. Дільники і кратні натурального числа. Урок 2.

5 кл. НУШ. Урок 79. Дільники і кратні натурального числа. Урок 2.

212

Аватар профіля Сапко Наталія Олександрівна
Математика
5 клас

20 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

133

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

109

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

1015

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

329

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

746

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі