Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
LEGO-технології як засіб розвитку та підтримки учнів з ООП в інклюзивному середовищі
»
Взяти участь Всі події
Урок:

ЛПР№5. Технологія приготування супів з бобовими. Вимоги до якості супів.

08.02.2022
0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Лабораторно-практична робота№5.

Тема:Технологія приготування та відпуск супів з бобовими.Вимоги до

якості.

Мета роботи:  навчитися робити перерахунок сировини на задану кількість порцій;

 дотримуватися правил ведення технологічного процесу;

економн

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 19 учнів

Сподобався:

19 0

Зрозумілий:

18 1

Потрібні роз'яснення:

18 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

920

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

342

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

Етапи створення презентації та вимоги до її оформлення

Етапи створення презентації та вимоги до її оформлення

153

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Різне
5 клас

35 грн

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

107

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

35 грн

Етапи створення презентаціїї. Вимоги до її оформлення.

 Етапи створення презентаціїї. Вимоги до її оформлення.

72

Аватар профіля Тарасенко Лілія Олександрівна
Інформатика
6 клас

33 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

133

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

109

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

1015

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

329

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

746

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі