Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Навчання майбутнього вже сьогодні: STEAM, гейміфікація, AI
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків,. Вимоги до якості, використання.

28.01.2022
2 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект до теми ,використано матеріал https://lovisotska2013.wixsite.com/3rozryad/urok-77

Елементи презентації "Молоко і молочні продукти" використані з освітнього проекту На Урок автор Риб'янець Маріанна Василівна

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

331

Аватар профіля Саливін Марина Віталіївна
Хімія
9—10 клас

30 грн

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

223

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
7 клас

25 грн

ТМ ПР1 Вивчення механічних властивостей, хімічного складу матеріалу деталі, технічних вимог, висунутих до поверхонь деталі та можливості отримання вимагаємого розмір у обробляємої поверхні

ТМ ПР1 Вивчення  механічних  властивостей, хімічного  складу  матеріалу  деталі, технічних вимог,  висунутих  до  поверхонь  деталі  та можливості  отримання вимагаємого  розмір у обробляємої  поверхні

227

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

360 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

334

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

Класифікація акваріумів за конструкцією, видовим складом та призначенням. Види конструкцій акваріумів: суцільний, каркасний і безкаркасний.

Класифікація акваріумів за конструкцією, видовим складом та призначенням. Види конструкцій акваріумів: суцільний, каркасний і безкаркасний.

197

Аватар профіля Дяченко Наталія Лайошівна
Позашкільна освіта
змішані

20 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

130

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

105

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

996

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

322

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

721

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі