Урок:

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків,. Вимоги до якості, використання.

28.01.2022
1 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект до теми ,використано матеріал https://lovisotska2013.wixsite.com/3rozryad/urok-77

Елементи презентації "Молоко і молочні продукти" використані з освітнього проекту На Урок автор Риб'янець Маріанна Василівна

Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

240

Аватар профіля Саливін Марина Віталіївна
Хімія
9—10 клас

30 грн

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

116

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
7 клас

25 грн

ТМ ПР1 Вивчення механічних властивостей, хімічного складу матеріалу деталі, технічних вимог, висунутих до поверхонь деталі та можливості отримання вимагаємого розмір у обробляємої поверхні

ТМ ПР1 Вивчення  механічних  властивостей, хімічного  складу  матеріалу  деталі, технічних вимог,  висунутих  до  поверхонь  деталі  та можливості  отримання вимагаємого  розмір у обробляємої  поверхні

180

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

360 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

246

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

25 грн

ОМР та І Класифікація протяжек

ОМР та І Класифікація протяжек

184

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ОМР та І
дорослі

280 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

78

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

59

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

547

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

167

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

412

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі