Урок:

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

28.01.2022
2 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 21 учня

Сподобався:

21 0

Зрозумілий:

21 0

Потрібні роз'яснення:

20 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

322

Аватар профіля Саливін Марина Віталіївна
Хімія
9—10 клас

30 грн

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

202

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
7 клас

25 грн

ТМ ПР1 Вивчення механічних властивостей, хімічного складу матеріалу деталі, технічних вимог, висунутих до поверхонь деталі та можливості отримання вимагаємого розмір у обробляємої поверхні

ТМ ПР1 Вивчення  механічних  властивостей, хімічного  складу  матеріалу  деталі, технічних вимог,  висунутих  до  поверхонь  деталі  та можливості  отримання вимагаємого  розмір у обробляємої  поверхні

221

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

360 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

327

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

Класифікація акваріумів за конструкцією, видовим складом та призначенням. Види конструкцій акваріумів: суцільний, каркасний і безкаркасний.

Класифікація акваріумів за конструкцією, видовим складом та призначенням. Види конструкцій акваріумів: суцільний, каркасний і безкаркасний.

172

Аватар профіля Дяченко Наталія Лайошівна
Позашкільна освіта
змішані

20 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

126

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

99

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

959

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

305

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків,. Вимоги до якості, використання.

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків,. Вимоги до якості, використання.

963

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі