Урок:

Хімічний склад і харчова цінність м’яса, класифікація

08.02.2022
0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Лекція 1. Хімічний склад і харчова цінність м’яса, класифікація

План

  1. Хімічний склад і харчова цінність м’яса.

  2. Тканини м’яса.

  3. Види і класифікація м’яса.

    1. Хімічний склад і харчова цінність м'яса

М'ясо і м'ясні продукти – важливі продукти харчування, оскіль

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

334

Аватар профіля Саливін Марина Віталіївна
Хімія
9—10 клас

30 грн

Демократичне суспільство та його цінності

Демократичне суспільство та його цінності

145

Аватар профіля Добринська Лариса Олексіївна
Громадянська освіта
10 клас

20 грн

Класифікація акваріумів за конструкцією, видовим складом та призначенням. Види конструкцій акваріумів: суцільний, каркасний і безкаркасний.

Класифікація акваріумів за конструкцією, видовим складом та призначенням. Види конструкцій акваріумів: суцільний, каркасний і безкаркасний.

210

Аватар профіля Дяченко Наталія Лайошівна
Позашкільна освіта
змішані

20 грн

ОМР та І Класифікація протяжек

ОМР та І Класифікація протяжек

253

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ОМР та І
дорослі

280 грн

Класифікація токарних різців

Класифікація токарних різців

252

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ОМР та І
II—III курси

350 грн

Схожі уроки

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

ЛПР. Загальні правила приготування та подавання супів картопляних .Вимоги до якості.

133

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

ЛПР.Загальні правила варіння та подавання перших страв.

109

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Технологія приготування молочних супів.

Технологія приготування молочних супів.

1015

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочнокислих продуктів. Вимоги до якості, використання

329

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика, молочних консервів (молоко згущене, сухе),. Вимоги до якості, використання

746

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі