Урок:

Фінський гриль, садовий гриль барбекю, піч-гриль)

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 2. Технологічне обладнання для приготування страв з різних видів м’ясної продукції .

Тема уроку: Фінський гриль, садовий гриль барбекю, піч-гриль), їх призначення, будова, підготовка до роботи, принцип дії, регулювання температурного режиму, правила раціональної та безпечної експлуатації технологічного обладнання.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 2. Технологічне обладнання для приготування страв з різних видів м’ясної продукції .

Тема уроку: Фінський гриль, садовий гриль барбекю, піч-гриль), їх призначення, будова, підготовка до роботи, принцип дії, регулювання те

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 5 учнів

Сподобався:

5 0

Зрозумілий:

5 0

Потрібні роз'яснення:

5 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Інструктаж з БЖД. Технологія прибирання житла. Види кімнатних та садових рослин, вирощування та догляд за ними.Культура харчування. Технологія сервірування столу. Етикет за столом.

Інструктаж з БЖД. Технологія прибирання житла. Види кімнатних та садових рослин, вирощування та догляд за ними.Культура харчування. Технологія сервірування столу. Етикет за столом.

263

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Технології
5—6 клас

50 грн

Петриківський розпис.

Петриківський розпис.

126

Аватар профіля Коваль Олена Олександрівна
Образотворче мистецтво
4 клас

15 грн

Mein Haus. Stunde 41 (HA)

Mein Haus. Stunde 41 (HA)

68

Аватар профіля Пилипчук Олександр Миколайович
Німецька мова
7 клас

25 грн

Виготовлення лісового будиночка із природніх матеріалів

Виготовлення лісового будиночка  із природніх матеріалів

237

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
6—8 клас

24 грн

Морфологічна і біологічна характеристика, декоративні особливості багаторічних декоративних рослин.

Морфологічна і біологічна характеристика, декоративні особливості багаторічних декоративних рослин.

338

Аватар профіля Шишова Волошина Оксана Ігорівна
Позашкільна освіта
5—12 клас

20 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

171

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

1096

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

470

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

200

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

210

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі