Урок:

Фінський гриль, садовий гриль барбекю, піч-гриль)

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 2. Технологічне обладнання для приготування страв з різних видів м’ясної продукції .

Тема уроку: Фінський гриль, садовий гриль барбекю, піч-гриль), їх призначення, будова, підготовка до роботи, принцип дії, регулювання температурного режиму, правила раціональної та безпечної експлуатації технологічного обладнання.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 2. Технологічне обладнання для приготування страв з різних видів м’ясної продукції .

Тема уроку: Фінський гриль, садовий гриль барбекю, піч-гриль), їх призначення, будова, підготовка до роботи, принцип дії, регулювання те

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 5 учнів

Сподобався:

5 0

Зрозумілий:

5 0

Потрібні роз'яснення:

5 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Інструктаж з БЖД. Технологія прибирання житла. Види кімнатних та садових рослин, вирощування та догляд за ними.Культура харчування. Технологія сервірування столу. Етикет за столом.

Інструктаж з БЖД. Технологія прибирання житла. Види кімнатних та садових рослин, вирощування та догляд за ними.Культура харчування. Технологія сервірування столу. Етикет за столом.

169

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Технології
5 клас

50 грн

Петриківський розпис.

Петриківський розпис.

64

Аватар профіля Коваль Олена Олександрівна
Образотворче мистецтво
4 клас

15 грн

Виготовлення лісового будиночка із природніх матеріалів

Виготовлення лісового будиночка  із природніх матеріалів

111

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
6—8 клас

24 грн

Морфологічна і біологічна характеристика, декоративні особливості багаторічних декоративних рослин.

Морфологічна і біологічна характеристика, декоративні особливості багаторічних декоративних рослин.

192

Аватар профіля Шишова Волошина Оксана Ігорівна
Позашкільна освіта
5—12 клас

20 грн

РМ №10. Будова опису приміщення. Письмовий вибірковий переказ художнього тексту, що містить опис приміщення.

РМ №10. Будова опису приміщення. Письмовий вибірковий переказ художнього тексту, що містить опис приміщення.

35

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
6 клас

33 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

118

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

531

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

396

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

147

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

142

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі