Бібліотека вебквестів
Реакція об'єктів при наведенні: Всі об'єкти неактивні, при наведенні жодним чином не виказують себе
Український борщ має дуже багато відтінків. Він може бути від світло-рожевого до темно-червоного кольору. Також може бути і білим, тому що він готується з білого буряка.
Натисни на борщ;)
Цей рівень містить 13 інтерактивних об'єктів:
1 вихід.
12 сповіщень.
Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:
Такий борщ можна смакувати зі сметаною. Також до борщу можна подати часник та цибулю. Ну і звичайно свіжий хліб або пампушки з часником, зроблять вашу трапезу ще смачнішою
І можна їсти!
Дві величенькі курячі ноги заливаємо водою і ставимо варитися.
Молоду курку можна зварити за годину-півтори, старішу курятину варто готувати до двох годин, а то й більше.
Далі натисни на стейк!
Моркву чистимо та нарізаємо на кубики. Десь через півгодини до курки закидаємо два нечищені, добряче помиті буряки середніх розмірів. Їх по бажанню можна зварити і окремо.
Ще через пів години в каструлю кидаємо моркву.
Далі натисни на моркву;)
Через годину після того, як варився буряк, виймаємо його і чистимо.
Далі натисни на буряк
Картоплю чистимо, нарізаємо на кубики та додаємо у бульйон. Воду солимо за смаком.
Далі натисни на картоплю!
Підготовлюємо буряк для тушкування. Ріжемо на соломинки, буряк майже готовий, тому можна порізати і на велику соломку.
Далі натисни лимон
Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистого кольору.
Далі натисни на цибулю
До цибулі додаємо нарізаний буряк. Це все перемішуємо і тушимо на середньому вогні.
Далі натисни на перець:)
Поки буряки і цибуля тушкуються, додаємо лавровий листок і декілька перчин горошком.
Далі натисни на сіль.
Чистимо помідор від шкірки, дрібнимо ножем і додаємо до нашої тушкованої цибулі та буряка. Продовжується тушкувати помішуючи.(Можно і звичайний)
Далі натисни на помідор!
Дрібно січемо половину капусти та за 5-10 хвилин додаємо до борщу.
Далі натисни на капусту
Готовий буряк з цибулею ми занурюємо вже наприкінці, щоб наші пігменти не встигли виваритись і буряк не світлішав разом з борщем.
Далі натисни на дошку;)
Тепер ріжемо якусь свою улюблену зелень, можна петрушку або кріп. Засипаємо і добре перемішуємо.
Натисни на часник.
Рефлексія від 3 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: