Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Індивідуалізація навчання засобами інтерактивних цифрових ресурсів Всеосвіти. Проєктуємо сучасний електронний урок
»
Взяти участь Всі події
Вебквест:

Технологія приготування та особливості приготування борщів.(РН 6; ПК 2)

17.12.2022
0 0
I курс, II курс
1 рівнів
10 підказок
Час виконання: 45 хвилин
Шаблони: Борщ

5

72

0

Опис вебквесту (учням цей опис не показується):

З метою закріплення набутих знань з теми уроку "Борщі. Технологія приготування та особливості приготування борщів. Вимоги до якості борщів, правила відпуску, вихід" (РН 6; ПК 2) учасникам вебквесту пропонується дати відповіді на запитання, що з'являються при наведенні курсора на зображення сировини необхідної для приготування борщів.

Вміст вебквесту:
Налаштування гри

Час за який потрібно виконати всі завдання: 45 хвилин

Доступна загальна кількість невдалих спроб введення ключа: 10 разів

По завершенню гри буде видано сертифікат

Реакція об'єктів при наведенні: Всі об'єкти активні, похитуються при наведенні, а курсор змінюється на вказівний палець

Привітання на початку гри (показується учням)

Щоб краще засвоїти знання з теми уроку "Борщі. Технологія приготування та особливості приготування борщів. Вимоги до якості борщів, правила відпуску, вихід" (РН 6; ПК 2) виконай вебквест.

Рівень №1 — Технологія приготування та особливості приготування борщів. переглянути шаблон

Цей рівень містить 11 інтерактивних об'єктів:

1 вихід.

10 сповіщень з введенням відповіді.

Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:

Мітка №1/11 Борщ  Вихід з рівня  Для виходу достатньо відкрити підказки з відповідями
Повідомлення перед виконанням умов виходу з рівня

Щоб закріпити знання з теми уроку "Борщі. Технологія приготування та особливості приготування борщів. Вимоги до якості борщів, правила відпуску, вихід" (РН 6; ПК 2) дай відповіді на запитання, що будуть з'являтися при наведенні курсору на зображення сировини, яка необхідна для приготування борщу.

Фінальне повідомлення:

Вітаю! Ти успішно засвоїв тему уроку "Борщі. Технологія приготування та особливості приготування борщів. Вимоги до якості борщів, правила відпуску, вихід".

Мітка №2/11 Буряк Завдання з відповіддю
Завдання:

Що є обов'язковою складовою частиною борщу?

Про український борщ з історичними приправами | Історична правда

Правильна відповідь:
буряк
Мітка №3/11 Часник Завдання з відповіддю
Завдання:

Український борщ заправляють салом розтертим з ...

Правильна відповідь:
часником
Мітка №4/11 Цибуля Завдання з відповіддю
Завдання:

Полтавський борщ заправляють салом розтертим з ...

Правильні варіанти відповіді:
цибулею ріпчастою цибулею
Мітка №5/11 М'ясо Завдання з відповіддю
Завдання:

Який бульйон використовують для приготування борщу полтавського?

Правильні варіанти відповіді:
курячий з курки
Мітка №6/11 Капуста Завдання з відповіддю
Завдання:

Для якого борщу білоголову капусту нарізають шашками

Правильні варіанти відповіді:
селянський, полтавський, флотський полтавський, селянський, флотський флотський, селянський, полтавський
Мітка №7/11 Картопля Завдання з відповіддю
Завдання:

Буряк для борщу можна:

1) варити;

2) пасерувати;

3) тушкувати;

4) запікати;

5) всі відповіді правильні

Правильні варіанти відповіді:
5 всі відповіді правильні
Мітка №8/11 Сіль Завдання з відповіддю
Завдання:

Нарізані м'ясні і рибні продукти, які подають з борщами, зберігають...

Правильна відповідь:
у бульйоні на марміті
Мітка №9/11 Лимон Завдання з відповіддю
Завдання:

До борщу українського окремо подають...

Правильні варіанти відповіді:
пампушки з часниковою підливою пампушки пампушки з часниковою заправкою
Мітка №10/11 Морква Завдання з відповіддю
Завдання:

Скільки можна зберагати гарячий борщ на марміті?

Правильні варіанти відповіді:
2 години не більше 2 годин
Мітка №11/11 Помідор Завдання з відповіддю
Завдання:

Що є обов'язковою складовою частиною полтавського борщу?

Правильна відповідь:
галушки

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Рекомендуємо

Математична кухня. Скільки коштує борщ?

Математична кухня. Скільки коштує борщ?

491

Аватар профіля Грек Ірина Володимирівна
Математика
2—5 клас

33 грн

Таблиця множення чисел 2-6.

Таблиця множення чисел 2-6.

75

Аватар профіля Зайцева Діана Олександрівна
Математика
2—3 клас

26 грн

Сучасні освітні технології

Сучасні освітні технології

203

Аватар профіля Нагуло Тетяна Олександрівна
Методичний вебквест
дорослі

19 грн

Мережеві технології та інтернет

Мережеві технології та інтернет

122

Аватар профіля Світобаченко Олена Олександрівна
Інформатика
5 клас

20 грн

Технологія макраме "В ніч перед Новим роком"!

Технологія макраме "В ніч перед Новим роком"!

191

Аватар профіля Калугіна Ельвіра Олегівна
Трудове навчання
5—6 клас

75 грн