Даний вебквест покликаний перевірити знання по темі "Страви з яєць та сиру".
Бібліотека вебквестів
Даний вебквест покликаний перевірити знання по темі "Страви з яєць та сиру".
Час за який потрібно виконати всі завдання: 30 хвилин
Доступна загальна кількість невдалих спроб введення ключа: 10 разів
Реакція об'єктів при наведенні: Всі об'єкти неактивні, при наведенні жодним чином не виказують себе
Вітаю
Вебквест допоможе повторити, закріпити та перевірити знання матеріалу з теми " Технологія приготування страв з яєць та сиру".
Необхідно відповісти на питання, приховані за предметами у кухні, будучи максимально уважним, оскільки деякі об'єкти містять підказки, які допоможуть пройти квест.
Цей рівень містить 12 інтерактивних об'єктів:
1 вихід.
11 сповіщень з введенням відповіді.
Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:
Яйце зварене без шкаралупи.
Молодець, ти супер)
З чого складається яйце?
Найцінніша частина яйця?
Суміш яєчних білків і жовтків (без шкаралупи), перемішаних, профільтрованих, пастеризованих, охолоджених і заморожених.
Висушена суміш білків і жовтків.
Цю страву готують із суміші яєць, молока (води або вершків) і солі.
Яйця, які варять 8-10хв.
Українська гаряча страва з сиром. (Полтава, місце народження)
Їх готують солодкими з цукром (15 г) і ваніліном та без цукру.
Сир протирають, додають дві третини норми борошна, розтерті з цукром яйця, сіль, попередньо розчинений у воді ванілін і добре перемішують.
З підготовленої маси формують валики завтовшки 5-6 см, нарізують упоперек, обкачують у борошні, надають форму биточків завтовшки 1,5 см, смажать основним способом з обох боків до утворення золотистої кірочки, доводять до готовності у жаровій шафі (5-7 хв.). Подають зі сметаною обо солодкими сиропами.
З кислого сиру можна готувати тільки...
За допомогою якого приладу можна перевірити свіжість яєць?
Білковий кисломолочний продукт харчування?
Рефлексія від 9 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: