Вебквест:

НАПОЇ.

03.02.2022
0 0
11 Клас
1 рівнів
13 підказок
Час виконання: 30 хвилин
Шаблони: Барна стійка

173

72

0

Опис вебквесту (учням цей опис не показується):

Даний вебквест покликаний перевірити знання по темі "Класифікація та технологія приготування напоїв".


Вміст вебквесту:
Налаштування гри

Час за який потрібно виконати всі завдання: 30 хвилин

Доступна загальна кількість невдалих спроб введення ключа: 5 разів

Реакція об'єктів при наведенні: Всі об'єкти активні, похитуються при наведенні, а курсор змінюється на вказівний палець

Привітання на початку гри (показується учням)

Вітаю.

Трудове навчання. Кулінарія.

Квест на тему "Напої".

Рівень №1 — Барна стійка переглянути шаблон

Цей рівень містить 14 інтерактивних об'єктів:

1 вихід.

13 сповіщень з введенням відповіді.

Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:

Мітка №1/14 Пляшка 4  Вихід з рівня  Щоб вийти потрібен ключ
Повідомлення перед введенням ключа:

Напій алкогольний, буває навіть "дитяче")))

Ключ:
Шампанське
Повідомлення після введення ключа:

Вітаю з перемогою. Ти молодець!!!

Мітка №2/14 Колесо Завдання з відповіддю
Завдання:

Температура подачі цих напоїв повинна бути не нижче 75 °С .

Правильна відповідь:
Гарячі
Мітка №3/14 Меню Завдання з відповіддю
Завдання:

Температура подачі цих напоїв повинна бути не нижче 14 °С і не вище 70 °С.

Правильна відповідь:
Холодні
Мітка №4/14 Квітка Завдання з відповіддю
Завдання:

Якщо додатив в цей напій лимон, він світлішає.

Правильна відповідь:
Чай
Мітка №5/14 Чашка Завдання з відповіддю
Завдання:

Цей напій має сильно виражений тонізуючий ефект: збуджує центральну нервову систему (особливо кору головного мозку), стимулює серцеву діяльність, підвищує секрецію травних залоз.

Правильна відповідь:
Кава
Мітка №6/14 Пляшка 10 Завдання з відповіддю
Завдання:

Аппарат для приготування кави.

Правильна відповідь:
Кавоварка
Мітка №7/14 Записка 5 Завдання з відповіддю
Завдання:

Мелену каву з цукром кладуть у спеціальні маленькі каструльки (турки), заливають холодною водою, доводять до кипіння і відпускають не проціджуючи. Що це за кава?

Правильна відповідь:
По-східному
Мітка №8/14 Пляшка 9 Завдання з відповіддю
Завдання:

Жителі стародавньої Мексики готували з плодів шоколадного дерева тонізуючий напій - чокоаталь. Ми також полюбляємо цей напій, тільки він має іншу назву і подають його гарячим.

Правильна відповідь:
Шоколад
Мітка №9/14 Стул 3 Завдання з відповіддю
Завдання:

Назва цього напою в перекладі - гаряче палаюче вино, готують як на основі чаю, так і соків плодових або ягідних з додаванням вина червоного сухого або десертного.

Правильна відповідь:
Глінтвейн
Мітка №10/14 Паперовий стаканчик 1 Завдання з відповіддю
Завдання:

Це гарячий змішаний напій з додаванням коньяку, міцних настоянок. Розбавляють його міцним гарячим чаєм або кип'яченою гарячою водою. Для аромату додають скибочку лимона.

Правильна відповідь:
Грог
Мітка №11/14 Паперовий стаканчик 2 Завдання з відповіддю
Завдання:

Плодово-ягідні прохолодні напої.

Правильна відповідь:
Морси
Мітка №12/14 Пляшка 7 Завдання з відповіддю
Завдання:

Холодний хлібний напій.

Правильна відповідь:
Квас
Мітка №13/14 Пляшка 5 Завдання з відповіддю
Завдання:

Прилад для змішування коктелів.

Правильна відповідь:
Шейкер
Мітка №14/14 Пляшка 1 Завдання з відповіддю
Завдання:

Цей безалкогольний напій готують на основі різних ягід і фруктів з додаванням сиропів, лимонного соку і мінеральної або содової води, наготовлюють зазвичай великими порціями на 6..12 чоловік. Є цей напій і у алкогольному варіанті.

Правильна відповідь:
Крюшон

Рефлексія від 9 учнів

Сподобався:

8 1

Зрозумілий:

6 3

Потрібні роз'яснення:

7 2
Схожі вебквести

Страви з яєць та сиру.

Страви з яєць та сиру.

265

Аватар профіля Бондаренко Алла Михайлівна
Трудове навчання. Кулінарія.
10—11 клас та дорослі