Борщ – сакральна страва для кожного українця
Бібліотека вебквестів
Борщ – сакральна страва для кожного українця
Реакція об'єктів при наведенні: Всі об'єкти активні, похитуються при наведенні, а курсор змінюється на вказівний палець
Додано власні фрази, якщо підказка за об'єктом відсутня
Борщ - справа дуже делікатна. Коли він вариться - Боже борони, не можна лихословити, бо борщ вийде недобрим. Ця страва готується здебільшого "на око". Головне вкласти в приготування душу, тоді навіть борщ із сокири буде здаватися вишуканим делікатесом.
Цей рівень містить 15 інтерактивних об'єктів:
1 вихід.
6 сповіщень.
8 сповіщень з введенням відповіді.
Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:
З якої кількості інгредієнтів складалося борщове дерево?
Вітаю .
Яку використовують кислоту.
Подумай.
Борщ прийнято варити на ХХХХХХХ бульльйоні.
Запамятай мене й додай мене суми перших двох чисел 12.
Швидче равлик пише.
и можна приготувати борщ без помідора?
Уху ху.
Є не великий сикрет буряк скропи ХХХХХХ,він не втратить свій колір.
Якщо вірно записувати та додавати числа ти отримаєш число ,відповідь на фінальне запитання.
Жовтий плід.
Особливості приготування Кіровоградського борщу(який додають овоч).
Без окон без дверей.
Полтавськийй борщ варять з курки та з галушками заправляяють борошняною пасеровкою. Тут підказки не має,шука далі.
Яка маркіровка дошки для приготування борщу?
Запамятай мене 7,я перше число.
Таке легке,а так довго думаєш.
З якого мяса варять борщ Київський ?
Запамяятай мене я четверте число 15.
Мякенькі та теплі.
В борщ Чернігівський додають кислі ХХХХХХХ
Плід який смакю протягом зими.
Не варіть буряки у підсолені воді вони потемніють.
При приготуванні борщу з чорносливом ,його закладають в кінці приготуанні.
Запамятай мене й додай до першого чила 3.
Борщ об’єднує Україну тому, що в усіх куточках країни готують цю страву.
Фахівці переконують, борщ є саме українською стравою, а його перший рецепт записаний майже 4 століття том
Запямта мене я п`яте число 12.
Готують борщ за різними рецептами, але обов’язково з любов’ю. Докладніше про це можна дізнатися з документального фільму Євгена Клопотенка «Борщ. Секретний інгредієнт».
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: