Хміль Катерина Анатоліївна – Методичні матеріали

15 матеріалів
jpg
Розробка візитки Уругваю для учнів 10 класу з дисципліни "Географія"
Розробка візитки Уругваю для учнів 10 класу з дисципліни "Географія". На поданій візитці подається з...
13.02.2022
Географія
Ілюстрації
86
1
jpg
Розробка візитки Колумбії для учнів 10 класу з дисципліни "Географія"
Розробка візитки Колумбії для учнів 10 класу з дисципліни "Географія". На поданій візитці подається ...
13.02.2022
Географія
Ілюстрації
110
2
jpg
Розробка візитки Мексики для учнів 10 класу з дисципліни "Географія"
Розробка візитки Мексики для учнів 10 класу з дисципліни "Географія". На поданій візитці подається з...
13.02.2022
Географія
Ілюстрації
110
1
ppt
Презентація для учнів 10 класу на тему "Хімія і прогрес людства"
Презентація для для учнів 10 класу з дисципліни "Хімія" на тему "Хімія і прогрес людства".Хімія в да...
13.02.2022
Хімія
Презентація
467
0
pptx
Презентація для учнів 10 класу на тему "Культура стародавнього Єгипту"
Презентація для для учнів 10 класу з дисципліни "Мистецтво" на тему "Культура стародавнього Єгипту"....
13.02.2022
Мистецтво
Презентація
140
0
pptx
Презентація для здобувачів освіти філологічного направлення на тему "Victorian Britain, 1837 - 1901"
Презентація для студентів спеціальності «Філологія (англійська мова і література)» на тему "Victoria...
13.02.2022
Англійська мова
Презентація
114
0
pptx
Презентація для учнів 10 класу на тему "Джейн Остін"
Презентація з дисципліни "Англійська література" для учнів 10 класу на тему "Джейн Остін". Презентац...
13.02.2022
Англійська література
Презентація
140
0
pptx
Презентація для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на тему "Молекулярна кухня"
Презентація з дисципліни "Організація ресторанного господарства" для студентів спеціальності "Готель...
13.02.2022
Організація ресторанного господарства
Презентація
126
0
pptx
Презентація для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на тему "Національні гастрономічні традиції Канади"
Презентація з дисципліни "Традиції та культура харчування різних народів світу" для студентів спеціа...
13.02.2022
Традиції та культура харчування різних народів світу
Презентація
114
0
pptx
Презентація для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на тему "ОСОБЛИВОСТІ НАЦІОНАЛЬНИХ КУХОНЬ США"
Презентація з дисципліни "Традиції та культура харчування різних народів світу" для студентів спеціа...
13.02.2022
Традиції та культура харчування різних народів світу
Презентація
119
0
pptx
Презентація для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на тему "Кухня народів Латинської Америки"
Презентація з дисципліни "Традиції та культура харчування різних народів світу" для студентів спеціа...
13.02.2022
Традиції та культура харчування різних народів світу
Презентація
182
0
pptx
Презентація для студентів 2-го курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на тему " Організація обслуговування споживачів готельного господарства закладами ресторанного господарства"
Презентація з дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів 2-го курсу спеціальност...
13.02.2022
Організація готельного господарства
Презентація
157
0
pptx
Презентація для студентів 2-го курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на тему "Особливості організації обслуговування в номерах готелю"
Презентація з дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів 2-го курсу спеціальност...
13.02.2022
Організація готельного господарства
Презентація
143
0
pptx
Презентація для студентів 2-го курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на тему "Організація надання додаткових послуг у підприємствах готельного господарства"
Презентація з дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів 2-го курсу спеціальност...
13.02.2022
Організація готельного господарства
Презентація
105
0
pptx
Презентація для студентів 2-го курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" на тему "Культура обслуговування в засобах готельного господарства"
Презентація з дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів 2-го курсу спеціальност...
13.02.2022
Організація готельного господарства
Презентація
336
17
15 матеріалів