Зараз в ефірі:
Вебінар:
«
Шляхи формування української ідентичності в новій українській школі
»
Взяти участь Всі події

Перші страви

Професійна освіта

Для кого: 10 Клас, 11 Клас

17 проходжень

12 запитань

29.11.2021

50

1

0

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Яке значення мають перші страви у харчуванні людини?

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Що підвищує поживну цінність перших страв?

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

За якими ознаками класифікують перші страви?

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Як називають перші страви, які готують з молочних продуктів та

продуктів рослинного походження?

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

У якому відділенні готують гарячі перші страви?

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

У якому цеху готують холодні супи?

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Що таке бульйон?

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Які перші страви називають заправними?

Запитання №9 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Який продукт є обов’язковою складовою частиною борщів?

Запитання №10 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Який продукт є обов’язковою складовою частиною розсольників?

Запитання №11 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Як називають процес освітлення бульйонів?

Запитання №12 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Які вимоги до якості прозорих бульйонів?

Рефлексія від 13 учнів

Сподобався

13 0

Зрозумілий

10 3

Потрібні роз'яснення

8 5
Нещодавно скористалися