Організація роботи заготівельних цехів

Професійна освіта

Для кого: Дорослі

23 проходження

12 запитань

28.11.2021

46

0

0

Опис тесту:

Проміжний контроль знань з організації виробництва для учнів ПТНЗ з професії "Кухар 3 розряду". Тема програми: "Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства "

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Основною ланкою підприємства є:

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Робоче місце - це

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

До заготівельних цехів закладів ресторанного господарства відносяться:

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Обробну дошку розміщують на виробничому столі на відстані від краю стола:

Запитання №5 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Виберіть зайве устаткування в овочевому цеху

Запитання №6 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

У заготівельних цехах температура повітря не повинна перевищувати

Запитання №7 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Як проводять дочищення картоплі та коренеплодів?

Запитання №8 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Чищена картопля зберігається у воді

Запитання №9 на встановлення відповідності Балів: 19%

Розташуйте правильне маркування обробних дошок

Назва цеху
1

м'ясний цех

2

рибний цех

3

овочевий цех

маркування дошки
А

ОС

Б

МС

В

РС

Запитання №10 на встановлення відповідності Балів: 19%

Виберіть правильно технологічні лінії

Назва цеху
1

м'ясний цех

2

овочевий цех

3

рибний цех

Технологічні лінії
А

обробка картоплі та коренеплодів і обробка капусти, цибулі, зелені, фруктів, квашених овочів.

Б

для розморожування, розбирання лускової риби та виготовлення напівфабрикатів з великою локалізацією трудомістких процесів.

В

обробляння туш великої рогатої худоби і обробляння туш малої худоби.

Запитання №11 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Яка кількість робочих місць передбачена для виробництва січених напівфабрикатів з м'яса

Запитання №12 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Розморожують птицяю в дефростерах при температурі 4 – 6 ºС і відносній вологості 85% ....

Рефлексія від 18 учнів

Сподобався

16 2

Зрозумілий

16 2

Потрібні роз'яснення

14 4