Тест:

Обробка суцільнокроєних рукавів та з’єднання їх з виробом (особливості ВТО).

Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Успіхів!

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Успіхів!

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 6 балів

Який рукав є однією спільною деталлю з ліфом?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 6 балів

Як називають клин, що пришивають до рукава?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 6 балів

Що роблять з гострими вирізами пілочки та спинки?

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Опис, який учні побачать після проходження тестування

Ти молодець! Так тримати.

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Обробка підкладки та з'єднання її з виробом

Обробка підкладки та з'єднання її з виробом

602

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
II курс та дорослі

20 грн

Остаточна обробка вишитого виробу та догляд за ним

Остаточна обробка вишитого виробу та догляд за ним

132

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Трудове навчання
5—6 клас

33 грн

Види з'єднань деталей виробу із тонколистового металу

Види з'єднань деталей виробу із тонколистового металу

262

Аватар профіля Риков Андрій Валентинович
Трудове навчання
6 клас

25 грн

«Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього. Режим та особливості випікання»

«Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього. Режим та особливості випікання»

280

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Обробка прорізних кишень

Обробка прорізних кишень

385

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
II курс та дорослі

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

407

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

290

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

453

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

292

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

237

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі