(Копія) Технологія приготування їжі

Професійна (професійно-технічна) освіта

Для кого: 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

0 проходжень

26 запитань

13.10.2021

41

0

0

Опис тесту:

Дане завдання потребує знань з усіх розділів курсу. Будьте уважні! Ви зможете пройти цей тест один раз. Бажаю успіхів!

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Тест містить питання скопійовані з: Технологія приготування їжі .
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Як називають продукти харчування, які надходять у заклади ресторанного господарства і призначні для механічної кулінарної обробки, виробництва напівфабрикатів і приготування кулінарної продукції?

Запитання №2 із заповненням пропусків у тексті Балів: 5%

______ — поєднання продуктів харчування, які доведені до кулінарної готовності, порційні, оформлені і готові до споживання.

____ – додатковий ароматично-смаковий компонент до багатьох холодних, гарячих і солодких страв.

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена