Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Практикум зі створення вебквесту: від розробки до впровадження
»
Взяти участь Всі події

(Копія) Технологія приготування їжі

Професійна (професійно-технічна) освіта

Для кого: 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

0 проходжень

26 запитань

13.10.2021

116

0

0

Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст тесту:

Опис, який учні побачать перед початком тестування

Дане завдання потребує знань з усіх розділів курсу. Будьте уважні! Ви зможете пройти цей тест один раз. Бажаю успіхів!

Тест містить питання скопійовані з: Технологія приготування їжі .
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 3%

Як називають продукти харчування, які надходять у заклади ресторанного господарства і призначні для механічної кулінарної обробки, виробництва напівфабрикатів і приготування кулінарної продукції?

Запитання №2 із заповненням пропусків у тексті Балів: 5%

______ — поєднання продуктів харчування, які доведені до кулінарної готовності, порційні, оформлені і готові до споживання.

____ – додатковий ароматично-смаковий компонент до багатьох холодних, гарячих і солодких страв.

Запитання №3 з кількома правильними відповідями

Запитання №4 із заповненням пропусків у тексті

Запитання №5 з кількома правильними відповідями

Запитання №6 з кількома правильними відповідями

Запитання №7 із заповненням пропусків у тексті

Запитання №8 із заповненням пропусків у тексті

Запитання №9 на встановлення відповідності

Запитання №10 з однією правильною відповіддю

Запитання №11 з кількома правильними відповідями

Запитання №12 з однією правильною відповіддю

Запитання №13 з кількома правильними відповідями

Запитання №14 із заповненням пропусків у тексті

Запитання №15 з однією правильною відповіддю

Запитання №16 на встановлення відповідності

Запитання №17 з однією правильною відповіддю

Запитання №18 із заповненням пропусків у тексті

Запитання №19 на встановлення відповідності

Запитання №20 із заповненням пропусків у тексті

Запитання №21 з кількома правильними відповідями

Запитання №22 із заповненням пропусків у тексті

Запитання №23 з однією правильною відповіддю

Запитання №24 з однією правильною відповіддю

Запитання №25 із заповненням пропусків у тексті

Запитання №26 з однією правильною відповіддю

Опис, який учні побачать після проходження тестування

Дякую за сумлінне навчання під час дистанційного опанування навчального матеріалу!

З повагою, Тетяна Гайдаш.

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Дане завдання потребує знань з усіх розділів курсу. Будьте уважні! Ви зможете пройти цей тест один раз. Бажаю успіхів!

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.