Тест:

(Копія) Основні речовини харчових продуктів

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Підсумковий тест з теми "Основні речовини харчових продуктів" для здобувачів освіти ПТНЗ з професії " Кондитер 3 - го розряду"

Вміст тесту:
Тест містить питання скопійовані з: Основні речовини харчових продуктів.

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

1.Моносахариди – це прості вуглеводи, до яких належать:

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

2. Фітонциди – речовини, що мають бактерицидні властивості і містяться у:

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

3.На добу людині потрібно вживати білків:

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

4.До водорозчинних належать вітаміни:

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

5. За складом білки поділяють на:

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

6. Відсутність вітамінів в організмі людини спричиняє захворювання:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

7.На добу людині потрібно вживати жиру:

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

8. Пектинові речовини входять до складу овочів і плодів і є похідними від:

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

9. Мінеральні речовини в залежності від вмісту у продуктах поділяють на:

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

10. Джерелом дубильних речовин є:

Рефлексія від 21 учня

Сподобався:

14 7

Зрозумілий:

10 11

Потрібні роз'яснення:

14 7
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Умови та терміни зберігання харчових продуктів

Умови та терміни зберігання харчових продуктів

205

Аватар профіля Панасюк Руслана Василівна
Професійна освіта
11 клас та дорослі

20 грн

Як зберегти харчові продукти довше ?

Як зберегти харчові продукти довше ?

151

Аватар профіля Євдокимова Наталія Олександрівна
Довкілля
6 клас

20 грн

Виробництво харчових продуктів, напоїв

Виробництво харчових продуктів, напоїв

24

Аватар профіля Філіпчук Тетяна Анатоліївна
Географія
9 клас

35 грн

Значення компонентів харчових продуктів

Значення компонентів харчових продуктів

308

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
8 клас

27 грн

Правила зберігання харчових продуктів!

Правила зберігання харчових продуктів!

216

Аватар профіля Євдокимова Наталія Олександрівна
Довкілля
6 клас

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

427

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

332

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

485

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

314

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

255

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі