Підсумковий тест з теми "Основні речовини харчових продуктів" для здобувачів освіти ПТНЗ з професії " Кондитер 3 - го розряду"
Конструктор тестів
Підсумковий тест з теми "Основні речовини харчових продуктів" для здобувачів освіти ПТНЗ з професії " Кондитер 3 - го розряду"
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
1.Моносахариди – це прості вуглеводи, до яких належать:
№2:
З однією правильною відповіддю
2. Фітонциди – речовини, що мають бактерицидні властивості і містяться у:
№3:
З однією правильною відповіддю
3.На добу людині потрібно вживати білків:
№4:
З однією правильною відповіддю
4.До водорозчинних належать вітаміни:
№5:
З однією правильною відповіддю
5. За складом білки поділяють на:
№6:
З однією правильною відповіддю
6. Відсутність вітамінів в організмі людини спричиняє захворювання:
№7:
З однією правильною відповіддю
7.На добу людині потрібно вживати жиру:
№8:
З однією правильною відповіддю
8. Пектинові речовини входять до складу овочів і плодів і є похідними від:
№9:
З однією правильною відповіддю
9. Мінеральні речовини в залежності від вмісту у продуктах поділяють на:
№10:
З однією правильною відповіддю
10. Джерелом дубильних речовин є:
Рефлексія від 21 учня
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: