Конструктор тестів
КОМПЛЕКСНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПОЕТАПНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ АТЕСТАЦІЇ З ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ З ПРЕДМЕТІВ:
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Устаткування підприємств харчування.
Охорона праці.
Гігієна та санітарія.
Організація виробництва.
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Для приготування якого тіста використовують борошно з сильною клейковиною?
№2:
З однією правильною відповіддю
Агар-агар отримують:
№3:
З однією правильною відповіддю
До якої температури уварюють сироп, щільність якого відповідає пробі на слабку кульку?
№4:
З однією правильною відповіддю
В якому стані краще додавати до пісочного тіста жир, щоб отримати вироби з великим підніманням?
№5:
З однією правильною відповіддю
В якому співвідношенні змішують масляний крем „Новий” з повидлом для приготування фруктово-масляного крему?
№6:
З однією правильною відповіддю
Які є способи приготування бісквіту основного?
№7:
З однією правильною відповіддю
Яку рідину використовують для приготування вафельного тіста?
№8:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати:
№9:
З однією правильною відповіддю
Вершки якої жирності використовують для приготування кремів й ганашів?
№10:
З однією правильною відповіддю
Як впливає на якість підвищена кількість цукру в дріжджовому тісті?
№11:
З однією правильною відповіддю
Яке відношення води та цукру для приготування сиропу, що використовується для просочування тортів і тістечок?
№12:
З однією правильною відповіддю
При якій температурі розчиняють у сиропі замочений та набухлий желатин при приготуванні желе?
№13:
З однією правильною відповіддю
Як визначити готовність опари?
№14:
З однією правильною відповіддю
Яке тісто характеризується великим вмістом прянощів, цукру, меду, патоки та розпушувачів?
№15:
З однією правильною відповіддю
Коли змащують вироби з дріжджового тіста перед випіканням?
№16:
З однією правильною відповіддю
Розпушування бісквітного тіста відбувається за рахунок:
№17:
З однією правильною відповіддю
З якого тіста готують ватрушки, сочники та коржики?
№18:
З однією правильною відповіддю
Сметану якої жирності використовують для приготування кремів?
№19:
З однією правильною відповіддю
Сила борошна це:
№20:
З однією правильною відповіддю
Внаслідок якого бродіння в тісті виділяється вуглекислий газ?
№21:
З однією правильною відповіддю
Як велика кількість жиру впливає на якість дріжджового тіста?
№22:
З однією правильною відповіддю
При якій температурі дріжджі припиняють свою життєдіяльність?
№23:
З однією правильною відповіддю
Кондитерський тираж - це?
№24:
З однією правильною відповіддю
При приготуванні якого тіста використовують біологічний спосіб розпушування?
№25:
З однією правильною відповіддю
При якій температурі випікають кошики з пісочного тіста?
№26:
З однією правильною відповіддю
Як впливають яйця на якість тіста і виробів?
№27:
З однією правильною відповіддю
За рахунок чого відбувається розпушування бісквітного напівфабрикату?
№28:
З однією правильною відповіддю
Які напівфабрикати потрібно просочувати сиропами при приготуванні готових виробів?
№29:
З однією правильною відповіддю
Яким способом розпушують млинцеве тісто?
№30:
З однією правильною відповіддю
Коли проявляють свою дію хімічні розпушувачі в виробах з пісочного тіста?
№31:
З однією правильною відповіддю
З чого роблять "Нонпарель"?
№32:
З однією правильною відповіддю
Що обов’язково вказується в маркуванні на коробці тортів?
№33:
З однією правильною відповіддю
Способи приготування пряничного тіста:
№34:
З однією правильною відповіддю
Залежно від вмісту основної сировини пряничне тісто буває:
№35:
З однією правильною відповіддю
Яким кремом не прикрашають торти та тістечка?
№36:
З однією правильною відповіддю
Які вино або коньяк прийнято використовувати при приготуванні тістечок?
№37:
З однією правильною відповіддю
До якого стану вариться сироп для просочування?
№38:
З однією правильною відповіддю
Якою есенцією ароматизують основні масляні креми?
№39:
З однією правильною відповіддю
Через яке сито просіюють цукор перед використанням?
№40:
З однією правильною відповіддю
До складу крему масляного основного на цукровій пудрі входить:
№41:
З однією правильною відповіддю
Масляні креми використовують:
№42:
З однією правильною відповіддю
В кондитерському виробництві посипки бувають?
№43:
З однією правильною відповіддю
Вкажіть причину виникнення таких дефектів у процесі приготування пісочного тіста: тісто непластичне, при розкачуванні кришиться, а під час випікання з нього витікає жир:
№44:
З однією правильною відповіддю
Під час випікання вафельні листи погано відокремлюються від вафельниці. Ваші дії?
№45:
З однією правильною відповіддю
Для чого вистоюють бісквітний напівфабрикат перед приготуванням тортів?
№46:
З однією правильною відповіддю
Засоби захисту від небезпечних факторів: огородження, попереджувальна сигналізація, блокуючі пристрої, захисні екрани, обмежувачі та запобіжники називаються:
№47:
З однією правильною відповіддю
До роботи з електрикою допускаються особи, які:
№48:
З однією правильною відповіддю
З метою запобігання або зменшення впливу на працівника шкідливих і небезпечних виробничих чинників застосовують:
№49:
З однією правильною відповіддю
Термічна дія струму проявляється:
№50:
З однією правильною відповіддю
Електричний привід з комплектом змінних виконавчих механізмів - це:
№51:
З однією правильною відповіддю
Для збивання легкорухомих мас (вершки, білки, муси) застосовують збивачку:
№52:
З однією правильною відповіддю
Термін використання фритюрного жиру за безперервної роботи електричної фритюрниці, при наявності «холодної зони»:
№53:
З однією правильною відповіддю
Під час замішування крутого тіста в тістомісильній машині МБТМ-140 бак можна завантажувати на:
№54:
З однією правильною відповіддю
Борошнопросіювальну ємність в машині МНРТ-130/600 для розкачування тіста встановлюють:
№55:
З однією правильною відповіддю
Посуд, який заборонено використовувати в мікрохвильових печах в режимі НВЧ:
№56:
З однією правильною відповіддю
Приміщення для зберігання готових кондитерських виробів, призначених для транспортування у торговельну мережу?
№57:
З однією правильною відповіддю
Робоче місце оснащене виробничим столом, тісторозкачувальною машиною, холодильною шафою призначене для:
№58:
З однією правильною відповіддю
Як в рецептурах обліковується маса яєць?
№59:
З однією правильною відповіддю
Яку речовину використовують для дезінфекції приміщень?
№60:
З однією правильною відповіддю
Чим дезінфікують панелі у виробничих цехах кондитерського підприємства?
Рефлексія від 12 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: