• Всеосвіта
  • Бібліотека тестів
  • Професійна освіта
  • КОМПЛЕКСНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПОЕТАПНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ АТЕСТАЦІЇ З ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ з професії: 7412 «КОНДИТЕР» рівень кваліфікації: кондитер 3-го розряду
Тест:

КОМПЛЕКСНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПОЕТАПНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ АТЕСТАЦІЇ З ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ з професії: 7412 «КОНДИТЕР» рівень кваліфікації: кондитер 3-го розряду

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

КОМПЛЕКСНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ПОЕТАПНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ АТЕСТАЦІЇ З ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ З ПРЕДМЕТІВ:

  1. Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.

  2. Устаткування підприємств харчування.

  3. Охорона праці.

  4. Гігієна та санітарія.

  5. Організація виробництва.

1:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Для приготування якого тіста використовують борошно з сильною клейковиною?

2:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Агар-агар отримують:

3:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

До якої температури уварюють сироп, щільність якого відповідає пробі на слабку кульку?

4:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

В якому стані краще додавати до пісочного тіста жир, щоб отримати вироби з великим підніманням?

5:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

В якому співвідношенні змішують масляний крем „Новий” з повидлом для приготування фруктово-масляного крему?

6:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Які є способи приготування бісквіту основного?

7:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Яку рідину використовують для приготування вафельного тіста?

8:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати:

9:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Вершки якої жирності використовують для приготування кремів й ганашів?

10:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Як впливає на якість підвищена кількість цукру в дріжджовому тісті?

11:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Яке відношення води та цукру для приготування сиропу, що використовується для просочування тортів і тістечок?

12:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

При якій температурі розчиняють у сиропі замочений та набухлий желатин при приготуванні желе?

13:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Як визначити готовність опари?

14:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Яке тісто характеризується великим вмістом прянощів, цукру, меду, патоки та розпушувачів?

15:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Коли змащують вироби з дріжджового тіста перед випіканням?

16:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Розпушування бісквітного тіста відбувається за рахунок:

17:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

З якого тіста готують ватрушки, сочники та коржики?

18:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Сметану якої жирності використовують для приготування кремів?

19:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Сила борошна це:

20:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Внаслідок якого бродіння в тісті виділяється вуглекислий газ?

21:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Як велика кількість жиру впливає на якість дріжджового тіста?

22:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

При якій температурі дріжджі припиняють свою життєдіяльність?

23:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Кондитерський тираж - це?

24:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

При приготуванні якого тіста використовують біологічний спосіб розпушування?

25:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

При якій температурі випікають кошики з пісочного тіста?

26:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Як впливають яйця на якість тіста і виробів?

27:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

За рахунок чого відбувається розпушування бісквітного напівфабрикату?

28:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Які напівфабрикати потрібно просочувати сиропами при приготуванні готових виробів?

29:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Яким способом розпушують млинцеве тісто?

30:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Коли проявляють свою дію хімічні розпушувачі в виробах з пісочного тіста?

31:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

З чого роблять "Нонпарель"?

32:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Що обов’язково вказується в маркуванні на коробці тортів?

33:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Способи приготування пряничного тіста:

34:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Залежно від вмісту основної сировини пряничне тісто буває:

35:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Яким кремом не прикрашають торти та тістечка?

36:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Які вино або коньяк прийнято використовувати при приготуванні тістечок?

37:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

До якого стану вариться сироп для просочування?

38:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Якою есенцією ароматизують основні масляні креми?

39:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Через яке сито просіюють цукор перед використанням?

40:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

До складу крему масляного основного на цукровій пудрі входить:

41:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Масляні креми використовують:

42:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

В кондитерському виробництві посипки бувають?

43:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Вкажіть причину виникнення таких дефектів у процесі приготування пісочного тіста: тісто непластичне, при розкачуванні кришиться, а під час випікання з нього витікає жир:

44:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Під час випікання вафельні листи погано відокремлюються від вафельниці. Ваші дії?

45:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Для чого вистоюють бісквітний напівфабрикат перед приготуванням тортів?

46:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Засоби захисту від небезпечних факторів: огородження, попереджувальна сигналізація, блокуючі пристрої, захисні екрани, обмежувачі та запобіжники називаються:

47:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

До роботи з електрикою допускаються особи, які:

48:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

З метою запобігання або зменшення впливу на працівника шкідливих і небезпечних виробничих чинників застосовують:

49:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Термічна дія струму проявляється:

50:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Електричний привід з комплектом змінних виконавчих механізмів - це:

51:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Для збивання легкорухомих мас (вершки, білки, муси) застосовують збивачку:

52:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Термін використання фритюрного жиру за безперервної роботи електричної фритюрниці, при наявності «холодної зони»:

53:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Під час замішування крутого тіста в тістомісильній машині МБТМ-140 бак можна завантажувати на:

54:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Борошнопросіювальну ємність в машині МНРТ-130/600 для розкачування тіста встановлюють:

55:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Посуд, який заборонено використовувати в мікрохвильових печах в режимі НВЧ:

56:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Приміщення для зберігання готових кондитерських виробів, призначених для транспортування у торговельну мережу?

57:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Робоче місце оснащене виробничим столом, тісторозкачувальною машиною, холодильною шафою призначене для:

58:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Як в рецептурах обліковується маса яєць?

59:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Яку речовину використовують для дезінфекції приміщень?

60:

З однією правильною відповіддю

0.2 з 12 балів

Чим дезінфікують панелі у виробничих цехах кондитерського підприємства?

Рефлексія від 12 учнів

Сподобався:

10 2

Зрозумілий:

9 3

Потрібні роз'яснення:

10 2
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Кваліфікаційна робота з професії "ООІ та ПЗ" - II кваліфікації

Кваліфікаційна робота з професії "ООІ та ПЗ" - II кваліфікації

112

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Професійна освіта
10 клас

150 грн

Кваліфікаційна атестація ЕРЗ – 4

Кваліфікаційна атестація ЕРЗ – 4

35

Аватар профіля Вонітова Інна Іванівна
Професійна освіта
10—11 клас

50 грн

Тестові завдання з дисципліни «Технологія харчування» з професії «Кухар. Кондитер»

Тестові завдання з дисципліни «Технологія харчування» з професії «Кухар. Кондитер»

268

Аватар профіля Шоя Вікторія Костянтинівна
Спецтехнологія кондитерів
11—12 клас та дорослі

30 грн

Тестові завдання для Поетапної атестації - Електрозварник

Тестові завдання для Поетапної атестації - Електрозварник

172

Аватар профіля Уніят Михайло Анатолійович
Професійна освіта
змішані

1000 грн

Тестові завдання для Поетапної атестації - Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів

Тестові завдання для Поетапної атестації - Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів

225

Аватар профіля Уніят Михайло Анатолійович
Професійна освіта
змішані

1000 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

427

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

333

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

485

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

314

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

256

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі