Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Арттерапія проти стресу і тривоги: практичні інструменти для емоційного розвантаження освітян
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Традиції української кухні. Страви та вироби з борошна. Вареники. Вибір та обґрунтування об’єкта проєктування. Планування роботи з виконання проєкту.

zip
19.02.2025
3 0
придбати матеріал
Ціна:

66 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Традиції української кухні

Українська кухня - це багата та самобутня кулінарна традиція, що формувалася протягом століть. Вона відображає історію, культуру та спосіб життя українського народу.

Додається теоретичний матеріал-підказка до презентації

Вміст матеріалу: показано 6 з 20 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
zip
урок_2_Ukrayinski-vareniki-Tradiciyi-ta-kulinarni-sekreti.zip
17,5 Мб
придбати матеріал
Ціна:

66 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Страви з борошна. Види борошна. Види макаронних виробів та їх значення у харчуванні людини.

zip
Страви з борошна. Види борошна. Види макаронних виробів та їх значення у харчуванні людини.

161

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
8 клас

66 грн

Вибір виробу проєктування. Користь салатної зелені для організму людини. Планування роботи з вирощування рослин та догляду за ними.

zip
Вибір виробу проєктування. Користь салатної зелені для організму людини. Планування роботи з вирощування рослин та догляду за ними.

67

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
7 клас

66 грн

Проєкт "Страви української кухні" Урок 1 "Особливості української кухні. Страви з борошна. Вибір страв для приготування"

docx
Проєкт "Страви української кухні" Урок 1 "Особливості української кухні. Страви з борошна. Вибір страв для приготування"

81

Аватар профіля Саділенко Наталія Іванівна
Технології
7—8 клас

66 грн

Проєкт "Страви української кухні" Презентація до уроку 1 "Особливості української кухні. Страви з борошна. Виріб страв для приготування"

pptx
Проєкт "Страви української кухні" Презентація до уроку 1 "Особливості української кухні. Страви з борошна. Виріб страв для приготування"

156

Аватар профіля Саділенко Наталія Іванівна
Технології
7—8 клас

75 грн

Приготування вареників. Виконання робіт відповідно до обраних технік та технологій. Правила подачі

zip
Приготування вареників. Виконання робіт відповідно до обраних технік та технологій. Правила подачі

74

Аватар профіля Древич Сергій Сергійович
Технології
7 клас

66 грн

Схожі матеріали

Як виявити потреби у виготовленні виробів з вишивки

pptx
Як виявити потреби у виготовленні  виробів з вишивки

5

Аватар профіля Колпакова Ольга Павлівна
Технології
6 клас

Який він – рукотворний світ

pptx
Який він – рукотворний світ

6

Аватар профіля Колпакова Ольга Павлівна
Технології
5 клас

Календарне планування дизайн і технології 3 клас

xlsx
Календарне планування дизайн і технології 3 клас

13

Аватар профіля Горлач Людмила Володимирівна
Технології
3 клас

Вікторина-тест "Етикет за столом"

docx
Вікторина-тест "Етикет за столом"

15

Аватар профіля Ходанич-Басірова Юлія Салаватівна
Технології
5 клас

Презентація "Мийні засоби та інструменти для прибирання житла. Безпечне користування мийними засобами та побутовою технікою"

pptx
Презентація  "Мийні засоби та інструменти для прибирання житла. Безпечне користування мийними засобами та побутовою технікою"

20

Аватар профіля Ярмолицька Аліна Костянтинівна
Технології
6 клас