Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Зараз в ефірі:
Вебінар:
«
Формування компетентностей сучасного педагога: інструменти професійного саморозвитку
»
Взяти участь Всі події
Платна розробка

Презентація на тему "Експертна характеристика кондитерських виробів . Карамель, цукерки, шоколад, пастила"

Вміст матеріалу: показано 6 з 28 сторінок

ppt
13,6 Мб

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Презентація на тему "Експертна характеристика кондитерських виробів . Карамель, цукерки, шоколад, пастила"

Пастила. Характеризується приємним солодким смаком, ніжною консистенцією, основу їїстановлять, %: вуглеводи 87,4 і в невеликій кількості білки — 0,46 та жири — 0,03. Основною сировиною для клейової пастили є, кг/т: цукор-пісок — 627-687 і пюре яблучне — від 411 (Абрикосова) до 611 (Ванільна), а деяких сортів й інші види пюре. Крім того, використовують патоку, яєчний білок, цукро-агаровий сироп, смакові, ароматичні добавки. Розроблена пастила з додаванням 1 % препарату ліофілізованих культур бактерій-пробіотиків.

030113g9-5dfe-940x411.jpg

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в кабінеті покупок.

Нещодавно завантажили