До ЗНО з МАТЕМАТИКИ залишилося:
0
5
міс.
0
9
дн.
0
7
год.
Готуйся до ЗНО разом із «Всеосвітою»!

Презентація проекту: « Бісквітний рулет (завиванець) моєї родини»

Опис документу:
Презентація проекту: « Бісквітний рулет (завиванець) моєї родини» стане в нагоді вчителям обслуговуючої праці. Використовуючи технологічні карти можна навчити дітей готувати бісківні рулети. Перший рулет має начинку крем-брюле з фруктами : ківі, апельсин, малина. Другий має творожну начинку.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися
Опис презентації окремими слайдами:
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» № 13» КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ...
Слайд № 1

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» № 13» КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Тема проекту: « Бісквітний рулет (завиванець) моєї родини» Виконала : Карабут Катерина, учениця 10 класу НВК №13 51900 м. Кам’янське, вул. Звенигородська, 42

Бісквітний рулет з фруктами Час виготовлення: 24.01.2019р.- 14.00 Кількість:1 Інградієнти:5 яєць, склянка цукру, склянка борошна, ванілін 1 шт. Кре...
Слайд № 2

Бісквітний рулет з фруктами Час виготовлення: 24.01.2019р.- 14.00 Кількість:1 Інградієнти:5 яєць, склянка цукру, склянка борошна, ванілін 1 шт. Крем 1:Сир 300гр., склянка вершків, фрукти: малина 100гр, 2 ківі, 1 апельсин. Крем 2:100гр. масла, 100гр. сиру, 1 склянка цукру, зелений барвник. Для прикраси:1 плитка чорного шоколаду, посипка  

Технологія приготування 1.5 яєць збити з дрібкою солі та склянкою цукру до стану густої сметани У збиті яйця додаємо просіяне борошно, ванілін. Роз...
Слайд № 3

Технологія приготування 1.5 яєць збити з дрібкою солі та склянкою цукру до стану густої сметани У збиті яйця додаємо просіяне борошно, ванілін. Розмішати міксером. Перемішування маси не повинно тривати довше 15 секунд, інакше клейковина борошнана бубнявіє, а маса стане мало пористой і щільною. Заливаємо у форму вистелену пергаментом і відраз відправляти в духовку.Заповнювати форми треба не більше ніж на 1/3 висоти, тому що бісквіт підніметься і розпухне. Випікаю бісквітний корж при температурі 200 градусів приблизно 30 хв. Ставити форму в духовку варто обережно – будь-який механічний вплив або нахил дасть осадку.

2.У збиті яйця додаємо просіяне борошно, ванілін. Розмішати міксером. Перемішування маси не повинно тривати довше 15 секунд, інакше клейковина боро...
Слайд № 4

2.У збиті яйця додаємо просіяне борошно, ванілін. Розмішати міксером. Перемішування маси не повинно тривати довше 15 секунд, інакше клейковина борошна бубнявіє, а маса стане мало пористою і щільною.Заливаємо у форму вистелену пергаментом і відразу відправляти в духовку.Заповнювати форми треба не більше ніж на 1/3 висоти, тому що бісквіт підніметься і розпухне. Випікаю бісквітний корж при температурі 200 градусів приблизно 30 хв. Ставити форму в духовку варто обережно – будь-який механічний вплив або нахил дасть осадку. 3. Готовність пропікання визначаю зубочисткою. Корж має золотисто-жовтий колір

4.Зняти, згорнути щоб не ламався. Дати охолонути 20 хвилин. 5. Розгорнути і промазати корж сиропом.  
Слайд № 5

4.Зняти, згорнути щоб не ламався. Дати охолонути 20 хвилин. 5. Розгорнути і промазати корж сиропом.  

6.Робимо крем.Сир перетираємо блендером.   7.Вливаємо склянку вершків в сир. Перемішуємо міксером.
Слайд № 6

6.Робимо крем.Сир перетираємо блендером.   7.Вливаємо склянку вершків в сир. Перемішуємо міксером.

8. Пропитані коржі змащуємо кремом. Вкладаємо нарізані фрукти. Згортаємо рулет. 9.Прикрашаємо рулет кремом: масло(100гр.),сир(100гр) та цукор(склян...
Слайд № 7

8. Пропитані коржі змащуємо кремом. Вкладаємо нарізані фрукти. Згортаємо рулет. 9.Прикрашаємо рулет кремом: масло(100гр.),сир(100гр) та цукор(склянка) збиваємо. Додаємо зелений барвник.

10. Розтопити плитку шоколаду на водяній бані. Прикрашаємо розтопленим шоколадом та декоруємо квіточками. Особисті поради з приготування: Перемішув...
Слайд № 8

10. Розтопити плитку шоколаду на водяній бані. Прикрашаємо розтопленим шоколадом та декоруємо квіточками. Особисті поради з приготування: Перемішування маси не повинно тривати довше 15 секунд, інакше клейковина борошна набубнявіє, а маса стане мало пористой і щільною. Ставити форму в духовку варто обережно – будь-який механічний вплив або нахил дасть осадку. Ішне: смакує з чаєм, кавою, молоком. Зберігається в холодильнику. Строк зберігання даної продукції 3 доби. Дата виготовлення 24.01.2019.

Бісквітний рулет «Подарунковий» Інгрідієнти:5 яєць, склянка цукру, склянка борошна, ванілін 1 шт. Тісто для сердечок:масло 200гр.,1 склянка цукру, ...
Слайд № 9

Бісквітний рулет «Подарунковий» Інгрідієнти:5 яєць, склянка цукру, склянка борошна, ванілін 1 шт. Тісто для сердечок:масло 200гр.,1 склянка цукру, барвник « Украса», бісквітний корж. Крем:1 склянка вершків, заварний крем(1 склянка молока, 1 яйце, 1 стол.ложка борошна) Для прикраси:1 плитка чорного шоколаду, посипка Строк зберігання даної продукції 3 доби. Дата виготовлення 24.01.2019.

Технологія приготування 1.5 яєць збити з дрібкою солі та склянкою цукру до стану густої сметани У збиті яйця додаємо просіяне борошно, ванілін. Роз...
Слайд № 10

Технологія приготування 1.5 яєць збити з дрібкою солі та склянкою цукру до стану густої сметани У збиті яйця додаємо просіяне борошно, ванілін. Розмішати міксером. Перемішування маси не повинно тривати довше 15 секунд, інакше клейковина борошнана бубнявіє, а маса стане мало пористой і щільною. Заливаємо у форму вистелену пергаментом і відраз відправляти в духовку.Заповнювати форми треба не більше ніж на 1/3 висоти, тому що бісквіт підніметься і розпухне. Випікаю бісквітний корж при температурі 200 градусів приблизно 30 хв. Ставити форму в духовку варто обережно – будь-який механічний вплив або нахил дасть осадку.

2.У збиті яйця додаємо просіяне борошно, ванілін. Розмішати міксером. Перемішування маси не повинно тривати довше 15 секунд, інакше клейковина боро...
Слайд № 11

2.У збиті яйця додаємо просіяне борошно, ванілін. Розмішати міксером. Перемішування маси не повинно тривати довше 15 секунд, інакше клейковина борошна бубнявіє, а маса стане мало пористою і щільною. 3. Заливаємо у форму вистелену пергаментом і відразу відправляти в духовку.Заповнювати форми треба не більше ніж на 1/3 висоти, тому що бісквіт підніметься і розпухне. Випікаю бісквітний корж при температурі 200 градусів приблизно 30 хв. Ставити форму в духовку варто обережно – будь-який механічний вплив або нахил дасть осадку. 4. Готовність пропікання визначаю зубочисткою. Корж має золотисто-жовтий колір

5.Зняти, згорнути щоб не ламався. Дати охолонути 20 хвилин. 6. Розгорнути і промазати корж сиропом.  
Слайд № 12

5.Зняти, згорнути щоб не ламався. Дати охолонути 20 хвилин. 6. Розгорнути і промазати корж сиропом.  

7.Готуємо начинку: Взбиваємо 200гр. масла з 1 склянкою цукра.   8. Бісквітний корж ламаємо на шматочки.  
Слайд № 13

7.Готуємо начинку: Взбиваємо 200гр. масла з 1 склянкою цукра.   8. Бісквітний корж ламаємо на шматочки.  

9.З’єднуємо збите масло з шматочкам бісквіту додаємо червоний барвник. Добре вимішуємо.   10.З цієї маси формуємо сердечки кондитерськими формочками.
Слайд № 14

9.З’єднуємо збите масло з шматочкам бісквіту додаємо червоний барвник. Добре вимішуємо.   10.З цієї маси формуємо сердечки кондитерськими формочками.

11.Готуємо крем: збиваємо склянку вершків додаємо заварний крем(1 склянка молока, 1 яйце, 1 стол.ложка борошна.) Крем готовий. 12.На пропитаний біс...
Слайд № 15

11.Готуємо крем: збиваємо склянку вершків додаємо заварний крем(1 склянка молока, 1 яйце, 1 стол.ложка борошна.) Крем готовий. 12.На пропитаний бісквіт викладаємо сердечка з кремом. Згортаємо рулет.

13.Розтоплюємо шоколад на водяній бані. Поливаємо рулет шоколадом, прикрашаємо сердечками та кремом що і в середині. Особисті поради з приготування...
Слайд № 16

13.Розтоплюємо шоколад на водяній бані. Поливаємо рулет шоколадом, прикрашаємо сердечками та кремом що і в середині. Особисті поради з приготування: Перемішування маси не повинно тривати довше 15 секунд, інакше клейковина борошна набубнявіє, а маса стане мало пористою і щільною. Ставити форму в духовку варто обережно – будь-який механічний вплив або нахил дасть осадку. Ішне: смакує з чаєм, кавою, молоком. Зберігається в холодильнику.

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Курс:«Основи комунікативної компетентності молодшого школяра. Практичні матеріали»
Мельничук Вікторія Олексіївна
30 годин
590 грн

Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

Всі сертифікати за наші курси та вебінари можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації.

Співпраця із закладами освіти.

Дізнатись більше про сертифікати.

Схожі матеріали