Зараз в ефірі:
онлайн-конференція:
«
Роль закладів освіти у формуванні нульової терпимості до корупції та вихованні доброчесності в Україні
»
Взяти участь Всі події

Презентація для уроку виробничого навчання

Технології

29.01.2021

320

12

0

Опис документу:
Презентація розроблена для використання на уроці виробничого навчання з технології борошняних кондитерських виробів по темі "Приготування бісквітних нарізних та штучних тістечок". Презентація містить питання по темі, види тістечок. інструменти при роботі, порядок приготування тістечок, критерії оцінювання роботи.
Перегляд
матеріалу
Отримати код
Опис презентації окремими слайдами:
Тема уроку: Приготування бісквітних нарізних та штучних тістечок
Слайд № 1

Тема уроку: Приготування бісквітних нарізних та штучних тістечок

Мета уроку: навчитися, удосконалити і закріпити знання та уміння при приготуванні та оформленні бісквітних тістечок.
Слайд № 2

Мета уроку: навчитися, удосконалити і закріпити знання та уміння при приготуванні та оформленні бісквітних тістечок.

Який з цих інгредієнтів не використовують для приготування бісквітного тіста?
Слайд № 3

Який з цих інгредієнтів не використовують для приготування бісквітного тіста?

Які добавки можна використати у приготуванні бісквітів?
Слайд № 4

Які добавки можна використати у приготуванні бісквітів?

Які з цих кремів не використовують для оформлення поверхні виробів? Вершкові Заварні Сметанні Масляні Вершково-сметанні
Слайд № 5

Які з цих кремів не використовують для оформлення поверхні виробів? Вершкові Заварні Сметанні Масляні Вершково-сметанні

Яке співвідношення води та цукру при приготуванні стропу для просочування 1/5 1/4 1/1 1/2
Слайд № 6

Яке співвідношення води та цукру при приготуванні стропу для просочування 1/5 1/4 1/1 1/2

При якій температурі випікають бісквітний напівфабрикат -розмазка 150С 180С 200С
Слайд № 7

При якій температурі випікають бісквітний напівфабрикат -розмазка 150С 180С 200С

Вироби з масляними кремами зберігають: при кімнатній температурі 18год. в холодильнику 6год. вироби з масляними кремами не зберігаються у холодильн...
Слайд № 8

Вироби з масляними кремами зберігають: при кімнатній температурі 18год. в холодильнику 6год. вироби з масляними кремами не зберігаються у холодильнику 36год.

Обладнання та інвентар
Слайд № 9

Обладнання та інвентар

Порядок робіт при приготуванні бісквітних тістечок Випікання бісквітного напівфабрикату Приготування крему та сиропу для просочування Підготовка оз...
Слайд № 10

Порядок робіт при приготуванні бісквітних тістечок Випікання бісквітного напівфабрикату Приготування крему та сиропу для просочування Підготовка оздоблення Формування тістечок Оформлення тістечок

ПОКАЗНИКИ, ЯКІ ВРАХОВУЮТЬСЯ ПРИ ОЦІНЮВАННІ НА УРОКАХ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ стан санітарного одягу; правильність розробки технологічних карток; додер...
Слайд № 11

ПОКАЗНИКИ, ЯКІ ВРАХОВУЮТЬСЯ ПРИ ОЦІНЮВАННІ НА УРОКАХ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ стан санітарного одягу; правильність розробки технологічних карток; додержання вимог санітарії та гігієни, технічних вимог безпеки праці; навчальну дисципліну; правила здійснення технологічного процесу; органолептичні показники якості тістечок; оформлення тістечок; прибирання робочого місця.

Зразки оформлення виробів
Слайд № 12

Зразки оформлення виробів

Картка - завдання Підібрати посуд, інвентар, інструмент. Організувати робоче місце. Ознайомитись із завданням згідно теми уроку. Підготувати сирови...
Слайд № 13

Картка - завдання Підібрати посуд, інвентар, інструмент. Організувати робоче місце. Ознайомитись із завданням згідно теми уроку. Підготувати сировину для приготування напівфабрикатів для тістечок. Приготувати напівфабрикати для тістечок; Приготувати креми для оформлення; Оформити вироби. Прибрати робоче місце.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.