Матеріал:

Правила безпечного користування інструментами та приладдям на заняттях з соціально-побутового орієнтування (СПО). Санітарно-гігієнічні вимоги.

docx
18.02.2022
31 1
5 Клас, 6 Клас, 7 Клас, 8 Клас, 9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

822

0

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Марафон:
1—11 жовтня
5 днів
30 годин ПК

ОБ'ЄДНАНІ СЕРВІСИ ВСЕОСВІТИ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО КЕРУВАННЯ ЧАСОМ

Покрокове опанування інструментів яким ви довіряєте.

Опис методичного матеріалу:

Санітарно-гігієнічні вимоги:

  • Під час приготування їжі

  • Під час обробки продуктів

  • Під час приготування перших страв

Правила безпечної праці

  • У процесі роботи з гарячою водою

  • У процесі нарізання продуктів

  • Під час приготування страв з яєць

  • Під час закладання продуктів до окропу:

  • У процесі смаження овочів

  • Під час користування електричною плитою:

  • Під час користування газовою плитою

  • Під час користування блендером

  • Правила безпечної роботи з електричною праскою

  • Правила користування електроприладами у побуті.

  • Під час користування нагрівальними електроприладами:

  • Правила безпечного користування ножицями

  • Правила безпечної роботи з голками

  • При користуванні миючими засобами

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Презентація "Санітарно-гігієнічні вимоги і правила безпечної роботи під час приготування їжі"

pptx
Презентація "Санітарно-гігієнічні вимоги і правила безпечної роботи під час приготування їжі"

9

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
7 клас

35 грн

Екскурсія до універмагу. Правила поводження у магазині. Соціально-побутове орієнтування (СПО)

pptx
Екскурсія до універмагу. Правила поводження у магазині. Соціально-побутове орієнтування (СПО)

412

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
6—8 клас

30 грн

Екскурсія до супермаркету. Правила поводження у магазині. Соціально-побутове орієнтування (СПО)

pptx
Екскурсія до супермаркету. Правила поводження у магазині. Соціально-побутове орієнтування (СПО)

586

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
5—7 клас

30 грн

Екскурсія в аптеку. Соціально-побутове орієнтування. СПО

pptx
Екскурсія в аптеку. Соціально-побутове орієнтування. СПО

363

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
6—8 клас

30 грн

Екскурсія на пошту. Соціально-побутове орієнтування. СПО

pptx
Екскурсія на пошту. Соціально-побутове орієнтування. СПО

650

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
6—8 клас

30 грн

Схожі матеріали

Формування соціально-побутових навичок у учнів з ООП в умовах інклюзивного навчання

pptx
Формування соціально-побутових навичок у учнів з ООП в умовах інклюзивного навчання

1095

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
дорослі

Приготування бутербродів з оселедцем та огірком. Інструкційна (технологічна) карта для занять з соціально-побутового орієнтування.

zip
Приготування бутербродів з оселедцем та огірком. Інструкційна (технологічна) карта для занять з соціально-побутового орієнтування.

434

Аватар профіля Куценко Євгенія Сергіївна
Соціально-побутове орієнтування (СПО)
4—6 клас