Плакат. ОБРОБКА ДИКИХ ТВАРИН

Опис документу:
Страви з м'яса диких тварин вважаються делікатесом. Не дивлячись на своєрідний смак і запах, їх цінують справжні гурмани. Впорядкувати м'ясо слід за видами тварин, від яких воно було отримано. З диких тварин найкращим м'ясом володіють лосі, дикі кози, кабани. Дикі кабани - з доісторичних часів м'ясо цих прудконогих і лютих тварин вважалося делікатесом. На них і сьогодні полюють у багатьох регіонах Європи та Азії. На диких кабанів з давніх часів полювали як заради м'яса, так і для розваги.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»