Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 14:00
Вебінар:
«
Корекція когнітивних процесів. Інклюзія
»
Взяти участь Всі події

Підготовка  риби  для фарширування   у  цілому вигляді,  кругляками  та  філе.

pptx

Технології

Для кого: II курс, III курс

22.11.2022

104

6

0

Вміст матеріалу:

+Показати ще (6)

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Значення кулінарного терміну – фарширування. Різновиди фарширування, характеристика.

2. Технологія приготування н/ф судака та коропа фаршированих у цілому вигляді.

3. Технологія приготування н/ф щуки фаршированої у цілому вигляді. Фарширування риби порціонними шматочками –кругляками. Відсоток втрат під час теплової обробки.