Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Формування здоров’язбережувальної компетентності педагога: від депресивного стану до психічного здоров’я
»
Взяти участь Всі події

Методичні матеріали до теми: Технологія заготівлі сіна

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Опис методичного матеріалу:

Подані матеріали допоможуть студентам спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" при вивчені дисципліни "Технологія кормів з основами кормовиробництва" засвоїти послідовність технологічних процесів призаготівлі пресованого сіна

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Нещодавно завантажили