Контроль аудіювання з англійської мови 6 клас ІІ семестр.

Опис документу:
Важливою ланкою в системі контролю з англійської мови є семестровий контроль, що проводиться двічі на рік з метою перевірки рівня засвоєння навчального матеріалу в обсязі навчальних тем, розділів семестру й підтвердження результатів поточних балів, отриманих учнями раніше.

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу. Щоб завантажити документ, прогорніть сторінку до кінця

Перегляд
матеріалу
Отримати код Поділитися

6 клас II ceместр

Listening

Too Expensive for the King

Many years ago an English King who knew very little about his people left London to travel in the country. He wanted to see how people in villages lived and what they did. During his trip he made stops in different places to spend the night or to get some food.

One day he came to a little village and stopped there to have breakfast. He asked for some coffee, bread and butter and some eggs.

A farmer prepared his breakfast and the King ate bread and butter and two eggs and drank a cup of coffee. Then he asked, “How much should I pay for my breakfast?” The price was very high and the King didn’t like it.

What?!” said the King. “So much for a little bread and butter, a cup of coffee and two eggs? Isn’t that too expensive ? There must be very few eggs in your village.”

Oh, no,” answered the man, “there are many eggs in our village, but these days there are few kings here.”

Listen to the text and choose the correct item to complete the sentences.

1. An English king knew …

A. everything about his people.

B. very little about his people

C. nothing about his people

2. The king left London to travel and see …

A. how people lived

B. the beauty of his country

C. some old castles

3. One day he stopped in a little village …

A. to spend the night

B. to have some rest

C. to have breakfast

4. He asked for some , bread and butter and some eggs.

A. tea

B. milk

C. coffee

5. The king ate …

A. three eggs

B. one egg

C. two eggs

6. He drank a cup of …

A. tea

B. coffee

C. milk

7. The price was …

A. very high

B. very low

C. high

8. The king …

A. didn’t like it

B. liked it

C. didn’t look at it

9. The king said that the price was …

A. not very expensive

B. too expensive

C. cheap

10. The king said,” The must be … in the village.”

A. very many eggs

B. a lot of eggs

C. very few eggs

11. The price was very high because there were … in the village.

A. few eggs

B. few kings

C. little food

Key: 1-b, 2-a, 3-c, 4-c, 5-c, 6-b, 7-a, 8-a, 9-b, 10-c, 11-b

Зверніть увагу, свідоцтва знаходяться в Вашому особистому кабінеті в розділі «Досягнення»

Курс:«Стратегії профілактики та вчасного реагування на прояви суїцидальної поведінки неповнолітніх»
Мельничук Вікторія Олексіївна
36 годин
590 грн
590 грн