Матеріал:

Дидактичне забезпечення теми «Технологічні процеси приготування кондитерських виробів» (навчальний предмет «Іноземна мова за професійним спрямуванням»)

docx
02.06.2022
2 0
придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Дидактичний матеріал стане у нагоді викладачам іноземної (англійської) мови, які викладають предмет "Іноземна мова за професійним спрямуванням". Документ: ілюстрований, лексичний та граматичний матеріали професійного спрямування, вправи, тексти для читання, посилання на відео до уроків, приклади технологічних карток, висловів та діалогів, домашнє завдання до кожної теми уроку.

Вміст матеріалу: показано 4 з 16 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Приготування оздоблюючи напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.»

docx
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Приготування оздоблюючи напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.»

299

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

75 грн

Методична розробка уроку на тему "Будова автомобіля"

docx
Методична розробка уроку на тему "Будова автомобіля"

637

Аватар профіля Сосновська Людмила Василівна
Англійська мова
11 клас

50 грн

Методична розробка уроку-гри "Хто зверху?". Тема "Овочі"

docx
Методична розробка уроку-гри "Хто зверху?". Тема "Овочі"

215

Аватар профіля Сосновська Людмила Василівна
Англійська мова
10 клас

20 грн

Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.1 Приготування сиропів» з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»

docx
Опорні конспекти з теми: «КНД -3.2.1 Приготування сиропів»  з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»

165

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.

75 грн

Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Класифікація кремів»

docx
Опорний конспект з предмету «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з теми: «Класифікація кремів»

364

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

50 грн

Схожі матеріали

Презентація "Кольори" англійською мовою

ppt
Презентація "Кольори" англійською мовою

14022

Аватар профіля Калєва Анна Олегівна
Англійська мова
5—6 років та 1—2 клас

USING THE CONDITIONAL SENTENCES

doc
USING THE CONDITIONAL SENTENCES

3645

Аватар профіля Чернокульська Олена Павлівна
Англійська мова
9—11 клас

Конспект відкритого заняття з англійської мови для 10-11 класу на тему «Подорож. Подорож з турфірмою. Переваги та недоліки».

docx
Конспект відкритого заняття з англійської мови для 10-11 класу   на тему «Подорож. Подорож з турфірмою. Переваги та недоліки».

4540

Аватар профіля Пантелеєва Наталя Михайлівна
Англійська мова
10—11 клас

Захоплення для кожного. Підготовка до написання електронного листа

docx
Захоплення для кожного. Підготовка до написання електронного листа

2849

Аватар профіля Пiщемуха Тетяна Василiвна
Англійська мова
5 клас

Effective preparation for Exams

docx
Effective preparation for Exams

2487

Аватар профіля Татарнікова Світлана Ренатівна
Англійська мова
11—12 клас