Урок:

Загальна характеристика технологічного обладнання для кулінарної обробки птиці. Пристрій для обсмалювання птиці, обладнання для обвалювання м’яса, сепаратор для механічного обвалювання м’яса, ін’єктор

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Загальна характеристика технологічного обладнання для кулінарної обробки птиці. Пристрій для обсмалювання птиці, обладнання для обвалювання м’яса, сепаратор для механічного обвалювання м’яса, ін’єктор

Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 8. Технологічне обладнання для механічної кулінарної обробки птиці

Тема уроку: Загальна характеристика технологічного обладнання для кулінарної обробки птиці. Пристрій для обсмалювання птиці, обладнання для обвалювання м’

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Тестування

10 балів

Рефлексія від 18 учнів

Сподобався:

18 0

Зрозумілий:

18 0

Потрібні роз'яснення:

17 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Курсовий проект 8. Складання таблиці технологічного обладнання та оснастки для обробки поверхонь деталі на 5 операціях

Курсовий  проект 8. Складання  таблиці технологічного обладнання та оснастки  для обробки  поверхонь деталі на 5 операціях

72

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Курсовий проект
IV курс та дорослі

200 грн

8.Вибір обладнання, технологічного оснащення та інструменту при розробці технологічного процесу виготовлення деталі

8.Вибір обладнання, технологічного оснащення та інструменту при розробці технологічного процесу виготовлення деталі

27

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Практика виробнича та переддипломна
III курс та VI курс

300 грн

8. Вибір обладнання та устаткування

8.  Вибір обладнання та устаткування

307

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Практика виробнича та переддипломна
III—IV курси

320 грн

ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ МЕХАНІЧНОЇ ОБРОБКИ ДЕТАЛІ І ПРИСТОСУВАННЯ

ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО  ПРОЦЕСУ МЕХАНІЧНОЇ ОБРОБКИ  ДЕТАЛІ І ПРИСТОСУВАННЯ

28

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Лабораторний практикум
IV курс

350 грн

ПР Тема 2 . Загальні терміни та питання дисципліни «Приводи обладнання»

ПР Тема  2 .  Загальні терміни та питання дисципліни «Приводи обладнання»

21

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Приводи
III курс та дорослі

350 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

116

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

435

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

380

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

144

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

138

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі