Загальна характеристика технологічного обладнання для кулінарної обробки птиці. Пристрій для обсмалювання птиці, обладнання для обвалювання м’яса, сепаратор для механічного обвалювання м’яса, ін’єктор
Конструктор уроків
Загальна характеристика технологічного обладнання для кулінарної обробки птиці. Пристрій для обсмалювання птиці, обладнання для обвалювання м’яса, сепаратор для механічного обвалювання м’яса, ін’єктор
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Теоретичний блок
Опорний конспект з теми.
Тема 8. Технологічне обладнання для механічної кулінарної обробки птиці
Тема уроку: Загальна характеристика технологічного обладнання для кулінарної обробки птиці. Пристрій для обсмалювання птиці, обладнання для обвалювання м’
№2:
Тестування
Рефлексія від 18 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Курсовий проект 8. Складання таблиці технологічного обладнання та оснастки для обробки поверхонь деталі на 5 операціях
8.Вибір обладнання, технологічного оснащення та інструменту при розробці технологічного процесу виготовлення деталі