Урок:

Термоміксінг, їх призначення, будова, принцип роботи, правила експлуатації

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Термоміксінг, їх призначення, будова, принцип роботи, правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці. Можливі неполадки в роботі обладнання та способи їх усунення.

План уроку № 23

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Термоміксінг, їх призначення, будова, принцип роботи, правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці. Можливі неполадки в роботі.

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 8 учнів

Сподобався:

8 0

Зрозумілий:

8 0

Потрібні роз'яснення:

8 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Практичне заняття. Захист прав дитини від жорстокого поводження, експлуатації або інших форм насильства.

Практичне заняття. Захист прав дитини від жорстокого поводження, експлуатації або інших форм насильства.

71

Аватар профіля Устименко Ірина Сергіївна
Правознавство
9 клас

33 грн

Поняття документа. Призначення та класифікація документів. Документообіг. Загальні правила оформлення документів у закладах громадського харчування

Поняття документа. Призначення та класифікація документів. Документообіг. Загальні правила оформлення документів у закладах громадського харчування

133

Аватар профіля Усиченко Олена Вікторівна
Інформатика
II курс

25 грн

Правила переносу

Правила переносу

400

Аватар профіля Боброва Олена Володимирівна
Українська мова
3 клас

20 грн

Табличні процесори, їхнє призначення

Табличні процесори, їхнє призначення

216

Аватар профіля Степанюк Сергій Степанович
Інформатика
6 клас

83 грн

41 грн

Табличні процесори, їх призначення

Табличні процесори, їх призначення

214

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
7 клас

35 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

174

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

1130

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

474

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

205

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

213

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі