Сьогодні о 16:00
Марафон. День 5:
«
Об'єднані сервіси Всеосвіти для ефективного керування часом
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Термоміксінг, їх призначення, будова, принцип роботи, правила експлуатації

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Термоміксінг, їх призначення, будова, принцип роботи, правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці. Можливі неполадки в роботі обладнання та способи їх усунення.

План уроку № 23

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Термоміксінг, їх призначення, будова, принцип роботи, правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці. Можливі неполадки в роботі.

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 8 учнів

Сподобався:

8 0

Зрозумілий:

8 0

Потрібні роз'яснення:

8 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Контрольна робота № 3 Будова слова. Орфографія (тестові завдання)

Контрольна робота № 3  Будова слова. Орфографія (тестові завдання)

55

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
5 клас

25 грн

Правила переносу

Правила переносу

298

Аватар профіля Боброва Олена Володимирівна
Українська мова
3 клас

20 грн

Табличні процесори, їхнє призначення

Табличні процесори, їхнє призначення

104

Аватар профіля Степанюк Сергій Степанович
Інформатика
6 клас

83 грн

41 грн

Основні правила правопису.

Основні правила правопису.

163

Аватар профіля Гузік Віта Григорівна
Українська мова
8 клас

25 грн

Основні правила правопису.

Основні правила правопису.

84

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
8 клас

33 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

120

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

538

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

401

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

147

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

142

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі