Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Підготовка сировини для замішування тіста |
Розробка тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання, випікання, оздоблення виробів.
Конструктор уроків
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Підготовка сировини для замішування тіста |
Розробка тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання, випікання, оздоблення виробів.
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способом, вимоги до якості.
План
1. Технологія приготування дріжджового тіста безопарним
Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Тема урок № 23.Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Підготовка сировини для замішування тіста Розробка тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання, випікання, оздоблення виробів. |
Тема уроку №24.Характеристика дріждж |
№2:
Завантаження файлу
№3:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення