Урок:

Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Підготовка сировини для замішування тіста Розробка тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання, випікання, оздоблення виробів.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Підготовка сировини для замішування тіста

Розробка тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання, випікання, оздоблення виробів.

Вміст уроку:
Опис, який учні побачать перед початком уроку

Технологія приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способом, вимоги до якості.

План

1. Технологія приготування дріжджового тіста безопарним

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

9 з 28 балів

Тема урок № 23.Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Підготовка сировини для замішування тіста

Розробка тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання, випікання, оздоблення виробів.

Тема уроку №24.Характеристика дріждж

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

9 з 28 балів

3:

Вільне введення тексту

10 з 28 балів

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

920

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Мишка з сиром з солоного тіста

Мишка з сиром з солоного тіста

312

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5 клас

21 грн

Виготовлення валентинки з солоного тіста

Виготовлення валентинки з солоного тіста

168

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

25 грн

Виготовлення підсвічника з солоного тіста

Виготовлення підсвічника з солоного тіста

407

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
6—8 клас

22 грн

Виготовлення фруктів з солоного тіста

Виготовлення фруктів з солоного тіста

343

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

23 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

150

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

146

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

746

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

485

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

186

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі