Сьогодні о 16:00
Марафон. День 5:
«
Об'єднані сервіси Всеосвіти для ефективного керування часом
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Шафи для випікання та смаження продуктів, марміти, рисоварки їх призначення, будова, принцип дії

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 11. Технологічне обладнання для приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів.

Тема уроку: Шафи для випікання та смаження продуктів, марміти, рисоварки їх призначення, будова, принцип дії, регулювання температурного режиму, правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів. Заходи щодо економії паливно-енергетичних ресурсів.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 11. Технологічне обладнання для приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів.

Тема уроку: Шафи для випікання та смаження продуктів, марміти, рисоварки їх призначення, будова, принцип дії, регулювання

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 6 учнів

Сподобався:

6 0

Зрозумілий:

6 0

Потрібні роз'яснення:

6 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Табличні процесори, їхнє призначення

Табличні процесори, їхнє призначення

104

Аватар профіля Степанюк Сергій Степанович
Інформатика
6 клас

83 грн

41 грн

Будова елементарного роздуму

Будова елементарного роздуму

342

Аватар профіля Проноза Марина Сергіївна
Українська мова
5 клас

25 грн

Розбір слова за будовою

Розбір слова за будовою

86

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
5 клас

33 грн

ГВС Принципи проектування технології

ГВС Принципи проектування технології

129

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ГВС
IV курс та дорослі

250 грн

Будова тексту. Мікротема й абзац.

Будова тексту. Мікротема й абзац.

134

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
8—11 клас

33 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

120

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

538

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

401

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

147

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

142

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі