Урок:

Шафи для випікання та смаження продуктів, марміти, рисоварки їх призначення, будова, принцип дії

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 11. Технологічне обладнання для приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів.

Тема уроку: Шафи для випікання та смаження продуктів, марміти, рисоварки їх призначення, будова, принцип дії, регулювання температурного режиму, правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів. Заходи щодо економії паливно-енергетичних ресурсів.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 11. Технологічне обладнання для приготування страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів.

Тема уроку: Шафи для випікання та смаження продуктів, марміти, рисоварки їх призначення, будова, принцип дії, регулювання

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 6 учнів

Сподобався:

6 0

Зрозумілий:

6 0

Потрібні роз'яснення:

6 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Табличні процесори, їхнє призначення

Табличні процесори, їхнє призначення

202

Аватар профіля Степанюк Сергій Степанович
Інформатика
6 клас

83 грн

41 грн

Табличні процесори, їх призначення

Табличні процесори, їх призначення

189

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
7 клас

35 грн

Принципи тривимірної навігації

Принципи тривимірної навігації

92

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
9 клас

35 грн

Поняття та призначення баз даних

Поняття та призначення баз даних

114

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
9 клас

35 грн

Будова елементарного роздуму

Будова елементарного роздуму

468

Аватар профіля Проноза Марина Сергіївна
Українська мова
5 клас

25 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

167

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

1063

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

464

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

198

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

207

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі