Урок:

: Призначення, будова, та принцип дії апаратів з мікрохвильовим та індукційним нагрівом

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 1. Технологічне обладнання для приготування страв з риби та нерибних продуктів моря

Тема уроку: Призначення, будова, та принцип дії апаратів з мікрохвильовим та індукційним нагрівом. Правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці. Можливі неполадки в роботі устаткування та способи їх усунення..

План уроку № 30

Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 1. Технологічне обладнання для приготування страв з риби та нерибних продуктів моря

Тема уроку: Призначення, будова, та принцип дії апаратів з мікрохвильовим та індукційним нагрівом. Правила експлуатації та технічні вимоги

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 5 учнів

Сподобався:

5 0

Зрозумілий:

5 0

Потрібні роз'яснення:

5 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Табличні процесори, їхнє призначення

Табличні процесори, їхнє призначення

97

Аватар профіля Степанюк Сергій Степанович
Інформатика
6 клас

83 грн

41 грн

Будова елементарного роздуму

Будова елементарного роздуму

325

Аватар профіля Проноза Марина Сергіївна
Українська мова
5 клас

25 грн

Розбір слова за будовою

Розбір слова за будовою

59

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
5 клас

33 грн

ГВС Принципи проектування технології

ГВС Принципи проектування технології

116

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ГВС
IV курс та дорослі

250 грн

Будова тексту. Мікротема й абзац.

Будова тексту. Мікротема й абзац.

127

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
8—11 клас

25 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

116

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

435

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

380

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

144

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

138

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі