Урок:

Правильне положення кондитерського мішка з насадкою

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

2:

Завантаження файлу

3:

Тестування

Рефлексія від 36 учнів

Сподобався:

36 0

Зрозумілий:

35 1

Потрібні роз'яснення:

35 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Інтерактивна презентація. Мішка (шиплячі звуки)

Інтерактивна презентація. Мішка (шиплячі звуки)

57

Аватар профіля Osadcha Yulia Viktorovna
Дошкільна освіта
4—6 років та 1 клас

25 грн

Славія 8 клас Кондитерські вироби

Славія 8 клас Кондитерські вироби

275

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Технології
8 клас

245 грн

Розряди прислівників (практично). Правильне наголошування прислівників.

Розряди прислівників (практично). Правильне наголошування прислівників.

325

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
7 клас

33 грн

Відокремлені означення. Правильна побудова речень із дієприкметниковими зворотами.

Відокремлені означення. Правильна побудова речень із дієприкметниковими зворотами.

121

Аватар профіля Страшко Анжела Юріївна
Українська мова
8 клас

25 грн

Положення сучасної теорії еволюції . Популяція - елементарна одиниця еволюції.

Положення сучасної теорії еволюції . Популяція - елементарна одиниця еволюції.

491

Аватар профіля Стась Лариса Ігорівна
Біологія
9 клас

58 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

150

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

146

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

747

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

487

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

186

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі