Урок:

Правильне положення кондитерського мішка з насадкою

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

2:

Завантаження файлу

3:

Тестування

Рефлексія від 36 учнів

Сподобався:

36 0

Зрозумілий:

35 1

Потрібні роз'яснення:

35 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Інтерактивна презентація. Мішка (шиплячі звуки)

Інтерактивна презентація. Мішка (шиплячі звуки)

23

Аватар профіля Osadcha Yulia Viktorovna
Дошкільна освіта
4—6 років та 1 клас

25 грн

Славія 8 клас Кондитерські вироби

Славія 8 клас Кондитерські вироби

166

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
Технології
8 клас

245 грн

Призма. Пряма і правильна призма

Призма. Пряма і правильна призма

68

Аватар профіля Величко Ганна Євгенівна
Геометрія
II—III курси

41 грн

Основні положення молекулярно-кінетичної теорії.

Основні положення молекулярно-кінетичної теорії.

61

Аватар профіля Величко Ганна Євгенівна
Фізика
I курс

50 грн

Розряди прислівників (практично). Правильне наголошування прислівників.

Розряди прислівників (практично). Правильне наголошування прислівників.

161

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
7 клас

33 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

435

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

351

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

101

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі