Опорний конспект з теми.
Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів
Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.
План уроку № 21
Конструктор уроків
Опорний конспект з теми.
Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів
Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.
План уроку № 21
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Опорний конспект з теми.
Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів
Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.
План уроку № 21
Варильне устаткування класифікують наступним чином:
– за організаційно-технічно
№2:
Завантаження файлу
Рефлексія від 21 учня
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: