Урок:

: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.

План уроку № 21

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Опорний конспект з теми.

Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусів

Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.

План уроку № 21

Варильне устаткування класифікують наступним чином:

– за організаційно-технічно

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 21 учня

Сподобався:

21 0

Зрозумілий:

21 0

Потрібні роз'яснення:

20 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Принципи радіотелефонного зв’язку. Радіомовлення і телебачення

Принципи радіотелефонного зв’язку. Радіомовлення і телебачення

79

Аватар профіля Зубкова Наталя Григорівна
Фізика
11 клас

83 грн

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості

248

Аватар профіля Саливін Марина Віталіївна
Хімія
9—10 клас

30 грн

Тварини взимку. Турбота людей про тварин взимку

Тварини взимку. Турбота людей про тварин взимку

361

Аватар профіля Любчич Валерія Володимирівна
Природознавство
2—3 клас

30 грн

Теплоенергетика. Способи збереження енергетичних ресурсів.

Теплоенергетика. Способи збереження енергетичних ресурсів.

181

Аватар профіля Базаренко Микола Миколайович
Фізика
8 клас

33 грн

План роботи, завдання на навчальний рік. Правила безпеки життєдіяльності. Класифікація рослинного світу: найважливіші таксономічні одиниці. Значення рослин у житті людини.

План роботи, завдання на навчальний рік. Правила безпеки життєдіяльності. Класифікація рослинного світу: найважливіші таксономічні одиниці. Значення рослин у житті людини.

409

Аватар профіля Шишова Волошина Оксана Ігорівна
Позашкільна освіта
змішані

20 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

118

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

531

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

396

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

147

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

142

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі