Вебквест:

Страви з овочів

21.11.2023
0 0
II курс
3 рівнів
22 підказок
Час виконання: необмежений

56

145

0

Вміст вебквесту:
Налаштування гри

Реакція об'єктів при наведенні: Всі об'єкти активні, похитуються при наведенні, а курсор змінюється на вказівний палець

Привітання на початку гри (показується учням)

Вітаю!!!

Спочатку вам потрібно знайти предмет, за яким ховаються питання. Потім керуючись підказками, ввести відповіді у правильні віконця. Після кожної правильної відповіді ви будете отримувати частину ключа (це літери) по закінченню веб-квесту скласти слово для виходу з квест - кімнати.

Рівень №1 — Мапа України переглянути шаблон

Цей рівень містить 8 інтерактивних об'єктів:

1 вихід.

7 сповіщень з введенням відповіді.

Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:

Мітка №1/8 Сонце  Вихід з рівня  Для виходу достатньо відкрити підказки з відповідями
Фінальне повідомлення:

Молодець! Ти завершив перший рівень! До скорої зустрічі!

Мітка №2/8 Варенники з вишнями_1_ Завдання з відповіддю
Завдання:

На чому натирають картоплю для приготування маси для дерунів?

Правильна відповідь:
на тертці
Відповідь на завдання:

Ключ - А

Мітка №3/8 Харків_1_ Завдання з відповіддю
Завдання:

Яка сировина входить до дерунної маси?

Правильна відповідь:
картопля, борошно, яйця, сіль
Відповідь на завдання:

Ключ - Р

Мітка №4/8 Київ_1_ Завдання з відповіддю
Завдання:

Які начинки можна використовувати для приготування дерунів фаршированих?

Правильна відповідь:
м’ясна, сирна, грибна
Відповідь на завдання:

Ключ - К

Мітка №5/8 Тризуб Герб України Завдання з відповіддю
Завдання:

Який спосіб теплової обробки проходить м'ясо для приготування м'ясної начинки для дерунів?

Правильна відповідь:
варіння
Відповідь на завдання:

Ключ - Т

Мітка №6/8 Дніпро Завдання з відповіддю
Завдання:

Який діаметр деруна?

Правильна відповідь:
10 см
Відповідь на завдання:

Ключ - О

Мітка №7/8 Козак Завдання з відповіддю
Завдання:

Скільки штук на порцію подають дерунів, фаршированих м’ясом?

Правильна відповідь:
2 шт.
Відповідь на завдання:

Ключ - П

Мітка №8/8 Полтава_1_ Завдання з відповіддю
Завдання:

З чим подають деруни, фаршировані м'ясом?

Правильна відповідь:
з грибним соусом або поливкою
Відповідь на завдання:

Ключ - Л

Рівень №2 — Мапа світу з назвами материків переглянути шаблон

Цей рівень містить 9 інтерактивних об'єктів:

1 вихід.

8 сповіщень з введенням відповіді.

Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:

Мітка №1/9 Компас  Вихід з рівня  Для виходу достатньо відкрити підказки з відповідями
Фінальне повідомлення:

Молодець! Продовжуй збирати ключі. Залишився один рівень!

Мітка №2/9 Північна Америка Завдання з відповіддю
Завдання:

Яка товщина кружалець для приготування зраз картопляних?

Правильна відповідь:
0,5-0,7 см
Відповідь на завдання:

Ключ - Я

Мітка №3/9 Південна Америка Завдання з відповіддю
Завдання:

У чому обкачують зрази перед тим, як смажити?

Правильна відповідь:
у борошні
Відповідь на завдання:

Ключ - Н

Мітка №4/9 Євразія Завдання з відповіддю
Завдання:

Яку форму надають картопляникам під час формування?

Правильна відповідь:
овальну
Відповідь на завдання:

Ключ - И

Мітка №5/9 Атлантичний океан Завдання з відповіддю
Завдання:

Що роблять з м'ясом або субпродуктами для приготування начинки?

Правильна відповідь:
варять
Відповідь на завдання:

Ключ - К

Мітка №6/9 Австралія Завдання з відповіддю
Завдання:

Яку цибулю використовують для приготування начинки з цибулі і варених яєць?

Правильна відповідь:
ріпчасту
Відповідь на завдання:

Ключ - И

Мітка №7/9 Тихий океан Завдання з відповіддю
Завдання:

Скільки штук на порцію подають картопляники фаршировані?

Правильна відповідь:
2 шт.
Відповідь на завдання:

Ключ - Ф

Мітка №8/9 Африка Завдання з відповіддю
Завдання:

Що роблять з яйцями під час приготування начинки?

Правильна відповідь:
варять
Відповідь на завдання:

Ключ - А

Мітка №9/9 Північний Льодовитий океан Завдання з відповіддю
Завдання:

Чим поливають зрази перед подаванням?

Правильна відповідь:
вершкове масло або маргарин
Відповідь на завдання:

Ключ - А

Рівень №3 — Сонячна система переглянути шаблон

Цей рівень містить 8 інтерактивних об'єктів:

1 вихід.

7 сповіщень з введенням відповіді.

Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:

Мітка №1/8 Галактика «Чумацький Шлях»  Вихід з рівня  Щоб вийти потрібен ключ
Ключ:
КАРТОПЛЯНИКИ ФАРШИРОВАНІ
Повідомлення після введення ключа:

Ти молодець 040274qo-7a2a-300x252.png

Завдяки своїй ерудиції, уважності та кмітливості тобі вдалося відгадати всі ключи для виходу з цієї квест-кімнати.

До наступної зустрічі

Мітка №2/8 Ракета Завдання з відповіддю
Завдання:

На скільки хвилин кладуть перець у киплячу підсолену воду під час підготовки його до фарширування ?

Правильна відповідь:
1-2 хвилини
Відповідь на завдання:

Ключ - Р

Мітка №3/8 Комета Завдання з відповіддю
Завдання:

З якою метою кладуть перець у киплячу підсолену воду?

Правильна відповідь:
щоб уникнути гіркоти
Відповідь на завдання:

Ключ - Ш

Мітка №4/8 Земля Завдання з відповіддю
Завдання:

У скільки рядів укладають підготовлений перець до фарширування перед припусканням?

Правильна відповідь:
в 1 ряд
Відповідь на завдання:

Ключ - И

Мітка №5/8 Нептун Завдання з відповіддю
Завдання:

Яким соусом заливають перець перед тушкуванням?

Правильна відповідь:
томатним
Відповідь на завдання:

Ключ - Р

Мітка №6/8 Супутник Завдання з відповіддю
Завдання:

Скільки хвилин треба тушкувати перець разом з соусом?

Правильна відповідь:
10-15 хвилин
Відповідь на завдання:

Ключ - О

Мітка №7/8 Місяць Завдання з відповіддю
Завдання:

Що роблять з капустою , щоб приготувати начинки для перцю?

Правильна відповідь:
шаткують
Відповідь на завдання:

Ключ - В

Мітка №8/8 Венера Завдання з відповіддю
Завдання:

Що роблять з перцем перед подаванням?

Правильна відповідь:
знімають шкірочку
Відповідь на завдання:

Ключ - НІ

Рефлексія від 1 учня

Сподобався:

1 0

Зрозумілий:

1 0

Потрібні роз'яснення:

1 0
Рекомендуємо

Овочі

Овочі

218

Аватар профіля Драгунова Аліна Вікторівна
Дошкілля
4—6 років

35 грн

Вправний кухар

Вправний кухар

230

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
змішані

50 грн

Shopping in Rome

Shopping in Rome

149

Аватар профіля Любчич Валерія Володимирівна
Англійська мова
2—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

50 грн

Fruits & vegetables

Fruits & vegetables

46

Аватар профіля Пікалова Наталя Олександрівна
Англійська мова
5—6 років та 1—2 клас

33 грн

Схожі вебквести

Словник основних геодезичних термінів

Словник основних геодезичних термінів

247

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
III курс

Поняття та означення динаміки

Поняття та означення динаміки

227

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

Поняття та означення кінематики

Поняття та означення кінематики

221

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

Поняття та означення статики

Поняття та означення статики

219

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

Статика

Статика

190

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс