Бібліотека вебквестів
56
145
0
Реакція об'єктів при наведенні: Всі об'єкти активні, похитуються при наведенні, а курсор змінюється на вказівний палець
Вітаю!!!
Спочатку вам потрібно знайти предмет, за яким ховаються питання. Потім керуючись підказками, ввести відповіді у правильні віконця. Після кожної правильної відповіді ви будете отримувати частину ключа (це літери) по закінченню веб-квесту скласти слово для виходу з квест - кімнати.
Цей рівень містить 8 інтерактивних об'єктів:
1 вихід.
7 сповіщень з введенням відповіді.
Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:
Молодець! Ти завершив перший рівень! До скорої зустрічі!
На чому натирають картоплю для приготування маси для дерунів?
Ключ - А
Яка сировина входить до дерунної маси?
Ключ - Р
Які начинки можна використовувати для приготування дерунів фаршированих?
Ключ - К
Який спосіб теплової обробки проходить м'ясо для приготування м'ясної начинки для дерунів?
Ключ - Т
Який діаметр деруна?
Ключ - О
Скільки штук на порцію подають дерунів, фаршированих м’ясом?
Ключ - П
З чим подають деруни, фаршировані м'ясом?
Ключ - Л
Цей рівень містить 9 інтерактивних об'єктів:
1 вихід.
8 сповіщень з введенням відповіді.
Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:
Молодець! Продовжуй збирати ключі. Залишився один рівень!
Яка товщина кружалець для приготування зраз картопляних?
Ключ - Я
У чому обкачують зрази перед тим, як смажити?
Ключ - Н
Яку форму надають картопляникам під час формування?
Ключ - И
Що роблять з м'ясом або субпродуктами для приготування начинки?
Ключ - К
Яку цибулю використовують для приготування начинки з цибулі і варених яєць?
Ключ - И
Скільки штук на порцію подають картопляники фаршировані?
Ключ - Ф
Що роблять з яйцями під час приготування начинки?
Ключ - А
Чим поливають зрази перед подаванням?
Ключ - А
Цей рівень містить 8 інтерактивних об'єктів:
1 вихід.
7 сповіщень з введенням відповіді.
Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:
Ти молодець
Завдяки своїй ерудиції, уважності та кмітливості тобі вдалося відгадати всі ключи для виходу з цієї квест-кімнати.
До наступної зустрічі
На скільки хвилин кладуть перець у киплячу підсолену воду під час підготовки його до фарширування ?
Ключ - Р
З якою метою кладуть перець у киплячу підсолену воду?
Ключ - Ш
У скільки рядів укладають підготовлений перець до фарширування перед припусканням?
Ключ - И
Яким соусом заливають перець перед тушкуванням?
Ключ - Р
Скільки хвилин треба тушкувати перець разом з соусом?
Ключ - О
Що роблять з капустою , щоб приготувати начинки для перцю?
Ключ - В
Що роблять з перцем перед подаванням?
Ключ - НІ
Рефлексія від 1 учня
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: