Даний квест підходить для здобувачів освіти з професії "Кухар".
Бібліотека вебквестів
209
147
0
Даний квест підходить для здобувачів освіти з професії "Кухар".
Час за який потрібно виконати всі завдання: 45 хвилин
По завершенню гри буде видано сертифікат
Реакція об'єктів при наведенні: Всі об'єкти активні, похитуються при наведенні, а курсор змінюється на вказівний палець
Шановний здобувач освіти!
Ти вже пройшов рівень навчання 2 "Приготування страв та гарнірів з овочів, грибів"
Пропоную визначити рівень своїх знань. Будь уважним під час проходження квесту! Бажаю успіхів! |
Цей рівень містить 14 інтерактивних об'єктів:
1 вихід.
13 сповіщень з введенням відповіді.
Інтерактивні об’єкти на цьому рівні:
Шановний здобувач освіти, ось і підійшов до завершення цей захоплюючий квест.
Шановний здобувач освіти, ти на 100 % зміг підтвердити свій результат отриманих знань.
Бажаю успішного виконання практичних вправ під час лабораторно-практичних робіт та виробничого навчання!
Страви з овочів – важливе джерело вуглеводів, необхідних для організму людини мінеральних речовин, органічних кислот і вітамінів. Смакові й ароматичні речовини, барвники, які містяться в овочах, підвищують апетит. Клітковина посилює перистальтику кишечника, а також сприяє нормалізації жирового обміну і виведенню з організму холестерину. Тому страви з овочів слід споживати для профілактики і лікування атеросклерозу. Вкажіть яка речовина характеризується бактерицидною дією (стримує розвиток гнильних бактерій), виводить з організму радіонукліди.
Молодець!
До страв з жирного м'яса і птиці використовують більш гострі гарніри – тушковану, квашену капусту, овочі, тушковані з томатною пастою. До страв з нежирного м'яса краще подавати гарніри з ніжним смаком – відварну картоплю, картопляне пюре, овочі в молочному соусі; до вареного м'яса подають зелений горошок, відварну картоплю, картопляне пюре, смаженого – смажену картоплю, складні овочеві ....; до вареної і припущеної риби – картоплю варену. Гарніри з капусти, брукви і ріпи до рибних страв не подають.
Вставте пропущене слово.
Супер!
Вимоги до якості картопляного пюре.
Картопляне пюре густої, пухкої, однорідної консистенції, без грудочок не протертої картоплі. Смак ... , з ароматоммолока і вершкового масла.
Супер!
Пригадайте вимоги до якості страв з варених овочів. Оберіть літеру
Скільки часу можна зберігати зварену картоплю на марміті?
а - не більше 2 годин
б - не більше 4 годин
в - не більше 6 годин
г - не зберігають
О, супер!
Пригадайте вимоги до якості страв з варених овочів. Оберіть літеру
Скільки часу можна зберігати зварену білоголову капусту на марміті?
а - не більше 2 годин
б - не більше 1 години
в - не більше 6 годин
г - не зберігають
Ти супер-герой!
Пригадайте вимоги до якості страв із запечених овочів. Оберіть літеру
Скільки часу можна зберігати зстрави із запечених овочів?
а - не більше 5 годин
б - не більше 1 години
в - не більше 2 годин
г - не зберігають
Молодчинка!
Вставте пропущене слово.
Колір і смак — характерні овочам, з яких виготовлено запечені страви. Овочі, запечені під соусом, повністю вкриті рівномірно соусом, на поверхні — рум’яна ....
Клас!
По переліку інгредієнтів оберіть літеру під якою вказана назва страви
а - катропля тушкована з грибами
б - капуста тушкована з грибами
в - картопля фарширована
г - гриби фаршировані
Так тримати!
вставте пропущене слово
Молодець!
Зберігають тушковані овочі гарячими не більше ... годин
відповідь вкажіть цифрою
Майже близько!
Запечені страви з овочів зберігають не більш ніж .... години.
Відповідь вкажіть цифрою
Супер!
вкажіть пропущене слово
Молодець!
Оберіть літеру назви методу:
а - метод двох еталонів;
б - профільний метод оцінювання;
в - органолептичний аналіз;
г - парний метод.
Супер, молодець!
Рефлексія від 1 учня
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: