Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З полем для вводу відповіді
Речовини у складі харчових продуктів, що мають для організму харчову та енергетичну цінність - це
№2:
З полем для вводу відповіді
Органічні високомолекулярні сполуки, що складаються з амінокислот
№3:
З полем для вводу відповіді
Органічні нерозчинні у воді сполуки, в утворенні яких беруть участь жирні кислоти й спирти...
№4:
З полем для вводу відповіді
Органічні сполуки, які є основним джерелом енергії в організмі...
№5:
З полем для вводу відповіді
Речовини, що не виконують ні енергетичної, ні харчової функції, але без них засвоєння їжі та життєдіяльність організму є неможливими...
№6:
З полем для вводу відповіді
Неорганічна сполука, що є основою внутрішнього середовища організму...
№7:
З полем для вводу відповіді
Без води людина може прожити не більше ніж
№8:
З полем для вводу відповіді
Добова потреба людини в воді становить в середньому...
№9:
З полем для вводу відповіді
Неорганічні сполуки, основним джерелом яких є рослинні продукти...
№10:
З полем для вводу відповіді
В бобових рослинах, молочних продуктах є...
№11:
З полем для вводу відповіді
У картоплі, гречці, бананах міститься...
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: