Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
У який період люди почали вживати гриби в їжу?
№2:
З однією правильною відповіддю
Яку властивість грибів найчастіше використовують у харчовій промисловості?
№3:
З однією правильною відповіддю
Який гриб можна безпечно вживати в їжу?
№4:
З однією правильною відповіддю
Для чого використовують гливу у промисловості?
№5:
З однією правильною відповіддю
Який із наведених грибів отруйний?
№6:
З однією правильною відповіддю
Який із наведених способів не є безпечним для зберігання грибів?
№7:
З однією правильною відповіддю
Який продукт не створюється за участі грибів?
№8:
З однією правильною відповіддю
Для вирощування грибів потрібна відповідна:
№9:
З однією правильною відповіддю
Який гриб вирощують у підвалах і теплицях?
№10:
З однією правильною відповіддю
Що потрібно зробити з грибами перед вживанням?
№11:
З однією правильною відповіддю
Чому не слід змішувати гриби з різних місць у кошику?
№12:
З однією правильною відповіддю
Який гриб може спричинити смертельне отруєння?
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: